Kansanedustaja Henrik Wickström luopuu paikastaan RKP:n puheenjohtajakilpailussa

Kansanedustaja Henrik Wickström kertoo luopuvansa paikastaan RKP:n puheenjohtajakilpailussa. Wickström kertoo päätyneensä tähän ratkaisuun puoluekokouksen aikana.

-Olen osallistunut keskusteluun RKP:n tulevaisuudesta ja se on ollut merkityksellistä. Tällä kertaa tuki minulle ei ollut riittävää. Jokainen tapaaminen, kohtaaminen ja keskustelu on jäänyt mieleeni ja kiitän kaikesta tuesta. Haluan kiittää Anders Adlercreutzia ja Otto Anderssonia hienoista kampanjaviikoista sekä RKP-nuorten hallitusta tuesta. RKP on haastavassa tilanteessa ja haluan antaa tulevalle puheenjohtajalle vahvan mandaatin ja tulen tukemaan uutta puoluejohtoa tehtävässään. Minä siirryn nyt riviin ja keskityn eduskuntatyöhön, mutta en tule jäämään seinäruusuksi. Tulen aina olemaan käytettävissä eri tehtäviin puolueessa, mikäli puoluekokous näin päättää. Kuljen nyt omaa polkuani eteenpäin, äänestäjiäni kunnioittaen, sanoo Wickström.

Ministeri Bergqvist RKP:n puoluekokouksessa – ”Lapsimme ja nuoremme elävät siinä yhteiskuntailmapiirissä, jonka olemme luoneet”

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puoluekokouksessa Helsingissä liikunta-, urheilu- ja nuorisoministeri, RKP:n varapuheenjohtaja Sandra Bergqvist piti vahvan puheen nuorten hyvinvoinnista ja aikuisten vastuusta. Hän nosti esiin ajankohtaisia kysymyksiä ja korosti positiivisen ja turvallisen ympäristön luomisen tärkeyttä nuorille, sekä tosielämässä että sosiaalisessa mediassa.

Lue edellinen artikkeli

Adlercreutz valittu RKP:n uudeksi puheenjohtajaksi

Eurooppa- ja omistajaohjausministeri ja kolmannen kauden kansanedustaja Anders Adlercreutz on 183 äänellä valittu Ruotsalaisen kansanpuolueen uudeksi puheenjohtajaksi puoluekokouksessa Helsingissä.

Lue seuraava artikkeli