Kenth Nedergård asettuu ehdolle eduskuntavaaleihin

RKP Pohjanmaa asettaa Kenth Nedergård ehdolle eduskuntavaaleihin. Nedergård on Merenkurkun maailmanperintö ry:n toiminnanjohtaja, valtuustoedustaja ja rakennuslautakunnan puheenjohtaja Mustasaaressa. Hän on ollut mukana RKP:n toiminnassa jo lähes 40 vuotta, RKP nuorista erilaisiin luottamustehtäviin, kuten paikallisjärjestön puheenjohtaja Sulvassa.

– Minua motivoi työ ruotsin kielen aseman puolesta. Olemme tämän vaalikauden aikana nähneet miten ruotsin kieli on kärsinyt kun RKP ei ole ollut hallituksessa puolustamassa sitä. Pohjanmaa tarvitsee vahvan ruotsinkielisen äänen, Nedergård toteaa.

– Mustasaari tulee olemaan kampanjaani perusta, koska se on tärkeä ruotsin kielen linnake  Suomessa. Mustasaari on turvallinen, onnellinen ja hyvin toimiva kunta. Se mikä on hyväksi Mustasaarelle on myös hyväksi koko Pohjanmaalle, Nedergård jatkaa.

Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Martin Norrgård on iloinen Nedergårdin ehdokkuudesta.

– Nedergård täydentää ehdokasasettelumme erittäin hyvin. Nedergård:lla on vahva tuki Mustasaaressa ja hänen pitkä kokemus on aidosti arvostettu, Norrgård sanoo

Pohjanmaan RKP on aikaisemmin asettanut ehdolle ehdokkaakseen eduskuntavaaleissa Kari Harju, Anna-Maja Henriksson, Christoffer Ingo, Ida-Marie Jungell, Leena Nikkari-Östman, Anders Norrback, Mikko Ollikainen, Nanna Rosengård, Niclas Sjöskog, Hans Snellman, Sari Somppi, Ulf Stenman, Joakim Strand ja Marjo Österdahl .

Tanja von Knorring (RKP) ehdolla eduskuntavaaleissa

Tanja von Knorring (RKP) Espoosta asettuu ehdolle eduskuntavaaleissa, Uudellamaalla. von Knorring on Liikennesuunnittelun Seuran toiminnanjohtaja ja hänellä on laaja kokemus yrittäjänä olemisesta lento-, linja-auto- ja kuljetusalalta. Kysymyksiä joiden parissa von Knorring erityisesti haluaa työskennellä, ovat transhenkilöiden oikeudet, liikenne- ja kaupunkisuunnittelu, sekä vanhustenhuoltoa koskevat kysymykset

Lue edellinen artikkeli

Alueelliset sairaalat ovat meille tärkeitä

Pienemmät sairaalat ympäri Suomea kaksikielisillä alueilla ovat kärsineet hallituksen toimenpiteistä viime vuosina. Palveluja on karsittu ja huoli väestön keskuudessa on suuri.

Lue seuraava artikkeli