Lasse Paukkonen kansanedustaja Anders Norrbackin uusi avustaja

Lasse Paukkonen Turusta aloittaa RKP:n kansanedustaja Anders Norrbackin avustajana. Paukkonen on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri Åbo Akademista. Paukkosella on aikaisempaa työkokemusta pohjoismaisesta yhteistyöstä sekä projektikehityksestä.

-Ilolla voin todeta, että olen löytänyt avustajan, jolla on sopiva koulutus sekä omaa aikaisempaa työkokemusta, joka antaa valmiudet suoriutua tehtävästä. Poliittisesta syksystä tulee haastava, ja Lassella on kaikki edellytykset, joita tarvitaan suoriutuakseen tehtävistä, Norrback toteaa.

Paukkonen on innoissaan tehtävästään Anders Norrbackin avustajana, jossa pääsee auttamaan häntä tärkeässä työssään.

Regina Koskinen hakee jatkoa RKP Varsinais-Suomen puheenjohtajana

Paraisilta kotoisin oleva Regina Koskinen hakee jatkoa RKP Varsinais-Suomen piirin puheenjohtajana. Koskinen on johtanut piiriä huhtikuusta 2018 lähtien.

Lue edellinen artikkeli

Pohjoismainen yhteisnäkemys entistä tärkeämpää

Ruotsalainen eduskuntaryhmä avasi kesäkokouksensa: Visio Pohjoismaista maailman kestävimmästä ja integroiduimmasta alueesta vuonna 2030 tuntuu aikaisempaa haastavammalta. Koronakriisi on koetellut tätä visiota. Ensi maanantaista alkaen rajatarkastukset ovat taas voimassa kaikkiin Pohjoismaihin. Samalla hallitus päätti myöhään eilen sallia vapaan liikkuvuuden paikallisten rajayhteisöjen välillä Ruotsin ja Norjan rajalla. Työmatkaliikenne ja perheen luona vierailut Suomessa on ollut sallittua jo aikaisemmin.

Lue seuraava artikkeli