Regina Koskinen hakee jatkoa RKP Varsinais-Suomen puheenjohtajana

Paraisilta kotoisin oleva Regina Koskinen hakee jatkoa RKP Varsinais-Suomen piirin puheenjohtajana. Koskinen on johtanut piiriä huhtikuusta 2018 lähtien.

– Haluan johtaa piiriä jatkossakin, yhdessä RKP Varsinais-Suomen paikallisosastojen, luottamushenkilöiden ja muiden vaikuttajien kanssa. Kuntavaalit 2021 ovat piirin toiminnan keskiössä ja RKP:tä tarvitaan kunnallisessa sekä alueellisessa päätöksenteossa. Tämä varmistetaan menestymällä vaaleissa.

– Koronaviruspandemia ja sen seuraukset ovat yhteiskuntamme polttava puheenaihe. Sopeudumme uuteen arkeen, jossa jatkossakin kannamme vastuumme minimoidaksemme taudin leviämistä yhteiskunnassamme. Kokoukset ja yhteydenpidot järjestetään usein etänä ja toiminnalle pyritään löytämään vaihtoehtoisia ratkaisuja. Pyrimme varovaisuuteen, huomioimme turvavälit ja pidämme toisistamme huolta odotellessamme koronaviruksen jälkeistä aikaa, sanoo Koskinen.

Anita Westerholm aloittaa ministeri Thomas Blomqvistin eduskunta-avustajana

Anita Westerholm Tammisaaresta Raaseporissa aloittaa ministeri ja kansanedustaja Thomas Blomqvistin eduskunta-avustajana. Westerholm opiskelee oikeus- ja taloustieteitä Helsingin yliopistossa ja Svenska handelshögskolanissa.

Lue edellinen artikkeli

Lasse Paukkonen kansanedustaja Anders Norrbackin uusi avustaja

Lasse Paukkonen Turusta aloittaa RKP:n kansanedustaja Anders Norrbackin avustajana. Paukkonen on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri Åbo Akademista. Paukkosella on aikaisempaa työkokemusta pohjoismaisesta yhteistyöstä sekä projektikehityksestä.

Lue seuraava artikkeli