Leila Arnautovic RKP:n väliaikaiseksi toimintakoordinaattoriksi Pohjanmaalla

Leila Arnautovic on nimitetty RKP:n väliaikaiseksi toimintakoordinaattoriksi Pohjanmaalla. Arnautovic tulee yhdessä yhteyspäällikön kanssa vastaamaan piirin yleisestä toiminnasta. Arnautovic aloittaa työssään 6.4.2020.

– Tuntuu hienolta aloittaa RKP:llä, ja että saan tehdä työtä avoimen ja suvaitsevaisen yhteiskunnan puolesta. Odotan innolla, että saan tutustua kaikkiin ihaniin RKP-jäseniin ja tukea heitä vuoden 2021 kuntavaaleissa, Arnautovic sanoo.

Arnautovic on kotoisin Närpiöstä ja asuu tällä hetkellä Vaasassa. Hän on valtiotieteen kandidaatti Svenska social- och kommunalhögskolanista missä hänellä on ollut journalistiikka pääaineena. Tällä hetkellä hän opiskelee valtiotieteen maisteriksi Åbo Akademissa. Viimeksi hän on työskennellyt harjoittelijana Ammattikorkeakoulu Arcadan viestintäyksikössä ja sitä ennen uutistoimittajana Vasabladetissa.

 

Jenni Ahlbäckistä Pohjanmaan RKP:n väliaikainen yhteyspäällikkö

Jenni Ahlbäck on nimitetty RKP Pohjanmaan piirin väliaikaiseksi yhteyspäälliköksi. Ahlbäckin vastuulla on sekä piirin toiminta että talous. Ahlbäck aloittaa työssään 6.4.2020.

Lue edellinen artikkeli

Blomqvist: Pohjoismaat ovat vahvempia yhdessä

Tänään juhlimme sekavin tuntein Pohjolan päivää. Kaikki julkiset tilaisuudet ovat peruttu ja vapaata liikkuvuutta maiden välillä on rajoitettu Covid-19 epidemiasta johtuen. Samanaikaisesti olen saanut nähdä, kuinka hyvin pohjoismainen yhteistyö on sujunut kriisiaikoina. Pidän tiiviisti yhteyttä muiden pohjoismaiden ministerikollegoiden kanssa, keskustellakseen esimerkiksi uusista mahdollisista rajaesteistä jotka kohdistuvat muissa pohjoismaissa asuviin kansalaisiin, pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist sanoo.

Lue seuraava artikkeli