Jenni Ahlbäckistä Pohjanmaan RKP:n väliaikainen yhteyspäällikkö

Jenni Ahlbäck on nimitetty RKP Pohjanmaan piirin väliaikaiseksi yhteyspäälliköksi. Ahlbäckin vastuulla on sekä piirin toiminta että talous. Ahlbäck aloittaa työssään 6.4.2020.

Ahlbäckillä on aikaisempaa kokemusta järjestötoiminnasta ja on viimeksi työskennellyt järjestöpäällikkönä Suomen ruotsinkielisen päihdehuollon tukiyhdistyksessä USM ry:ssä missä hänen vastuullaan on ollut talous, HR ja koulutus.

– Odotan innolla, että saan tehdä töitä Pohjanmaan piirin eteen ja jäsenien kanssa. Olen varma, että tulemme yhdessä tekemään vahvan kuntavaalituloksen ja vastaamaan Pohjanmaan haasteisiin, Ahlbäck sanoo.

Emina Arnautovic, joka on aikaisemmin toiminut yhteyspäällikkönä, ottaa virkavapaata ja aloittaa uusissa tehtävissä Folkhälsanissa.

Torvalds: EU toimii voimakkaasti koronapandemian taltuttamiseksi

Kamppailu koronavirusta vastaan on korkein prioriteetti myös Euroopan parlamentin ympäristö- ja kansanterveysvaliokunnassa - mutta suurin vastuu pandemian torjunnassa on edelleen jäsenvaltioilla.

Lue edellinen artikkeli

Leila Arnautovic RKP:n väliaikaiseksi toimintakoordinaattoriksi Pohjanmaalla

Leila Arnautovic on nimitetty RKP:n väliaikaiseksi toimintakoordinaattoriksi Pohjanmaalla. Arnautovic tulee yhdessä yhteyspäällikön kanssa vastaamaan piirin yleisestä toiminnasta. Arnautovic aloittaa työssään 6.4.2020.

Lue seuraava artikkeli