Lillholmenin sillalle 8,3 miljoonaan euron rahoitus vuosille 2020-2022

Paraisten Lillholmenin silta on yksi niistä pienikokoisista liikennehankkeista, jotka ensi vuoden budjetin myötä saavat rahoitusta. Lillholmenin sillalle myönnetään 8,3 miljoonaa euroa vuosille 2020-2022

Kansanedustaja Sandra Bergqvist on erittäin tyytyväinen päätökseen.

Sillan rahoitus tulee hyvin tarpeeseen. Sillalla on ollut paljon teknisiä ongelmia ja vuosien varrella sillan kunto on aiheuttanut useita vaaratilanteita.

Nykyisen sillan käyttöikä on päättymässä. Uusi nostosilta nykyaikaisine turvalaitteineen, kuten kaukokäyttö ja valvonta, vähentää tie- ja vesiliikenteen häiriöitä sekä edistää turvallisuutta.

Uusi nostosilta mahdollistaa sujuvan arjen kaikille, sekä vesillä että mailla liikkuville, Bergqvist toteaa.

Adlercreutz: Rahat kantatie 51 Kirkkonummen eritasoliittymän parantamiseen tervetulleita

Liikenne- ja viestintäministeriö julkaisi tänään paketin perusväylänpidon pienistä parantamishankkeista. Kantatie 51 Kirkkonummen eritasoliittymälle myönnetään 1,4 miljoonaa euroa ramppien päiden liikennevaloille. Kansanedustaja Anders Adlercreutz, RKP, on tyytyväinen, että eritasoliittymän parannukseen myönnetään rahaa.

Lue edellinen artikkeli

Yhteisiin uhkiin on vastattava yhdessä

Adlercreutz eduskunnan Irak-keskustelussa: Maailmanlaajuisten ongelmien ratkaisemiseksi tarvitaan kansainvälisiä toimia, painottaa ryhmäjohtaja Anders Adlercreutz (RKP) eduskunnan keskustelussa torstaina Suomen panostuksista turvallisuussektorin yhteistyöhön Irakissa.

Lue seuraava artikkeli