Loviisan RKP nimesi 12 kuntavaaliehdokasta

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen kunnallisjärjestö Loviisassa nimesi 12 kuntavaaliehdokasta lisää keväällä järjestettäviin kuntavaaleihin. Ensimmäisellä kierroksella nimettiin 11 ehdokasta, joten puolueella on nyt yhteensä 23 ehdokasta.

Nimetyt ehdokkaat: Allén Daniel, Andersson Otto, Haddas Anders (sitoutumaton), Häggblom Kerstin (sitoutumaton), Karlsson Kim, Karlsson Mikael, Liljestrand Tom, Lindholm Gabriella, Söderholm Li-Lo, Thesslund Stefan, van den Hoek Pieter (sitoutumaton) ja Wide Roger.

”Olen iloinen siitä, että RKP:tä ja kunnallispolitiikkaa kohtaan on kiinnostusta. Meillä on erittäin monipuolinen ryhmä, erilaiset taustat omaavia ehdokkaita, joilla on laaja-alaista osaamista. On hienoa, että niin moni haluaa tehdä työtä kotikaupunkinsa puolesta” toteaa Lotte-Marie Uutinen, kunnallisjärjestön puheenjohtaja.

Ensimmäisellä kierroksella nimetyt ehdokkaat: Bruce Marina, Grundström Ben, Grundström Maria, Hinttaniemi Jonna, Hollmén Annina, Karlsson Håkan, Sederholm Eva, Staffans Sten, Stenbacka Carina, Stenberg Pamela ja Uutinen Lotte-Marie.

Kunnallisjärjestö tulee nimeämään vielä uusia ehdokkaita tulevien viikkojen aikana. 

” Moni miettii vielä ehdokkuutta ja olen varma että lopullinen ehdokaslista edustaa kaupunkiamme todella monipuolisesti. Toivotamme toki myös muut uudet ehdokkaat lämpimästi tervetulleiksi, joten jos mietit ehdokkuutta, kannatta ehdottomasti olla yhteydessä”, kannustaa Annina Hollmén, RKP Loviisan vaalikoordinaattori.

Kuntavaalit käydään 18.4.2021 ja ehdokasasettelu päättyy maaliskuun alussa.

Komissio ymmärtää Torvaldsin, Kataisen ja Pekkarisen huolet taksonomian riskeistä

Renew Europe ryhmän suomalaiset europarlamentaarikot Nils Torvalds (RKP), Elsi Katainen (kesk.) ja Mauri Pekkarinen (kesk.) ovat saaneet vastauksen avoimeen kirjeeseensä, jossa EU:n rahoitus- ja talousasioista vastaavia komissaareja Valdis Dombrovskista ja Mairead McGuinnessia muistutettiin EU:n kestävän rahoituksen kriteereihin, eli taksonomiaan liittyvistä riskeistä.

Lue edellinen artikkeli

Adlercreutz iloitsee perhevapaamallista: Tarvitsemme myös asennemuutoksen

Tänään esiteltiin hallituksen malli tulevasta perhevapaauudistuksesta. Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz iloitsee siitä, että uudistus etenee ja että malli mahdollistaa perhevapaiden tasaisemman jaon vanhempien kesken.

Lue seuraava artikkeli