Mikaela Wickman on Anders Norrbackin eduskunta-avustaja

Valtiotieteiden maisteri Mikaela Wickman aloitti 18. huhtikuuta kansanedustaja Anders Norrbackin (RKP) eduskunta-avustajana.

Wickman on kotoisin Kirkkonummelta ja hän on opiskellut yleistä valtio-oppia Helsingin yliopistossa. Hän on aikaisemmin työskennellyt eduskunnan nyt keväällä jättäneen RKP:n kansanedustajan Mats Nylundin avustajana. Wickman on aikaisemmin myös työskennellyt muun muassa korkeakouluharjoittelijana Suomen suurlähetystössä Nikosiassa sekä toiminut Nordealla palveluneuvojana.

‑ Omassa vaalikampanjassani nostin esille muun muassa ympäristöön ja maa- ja metsätalouteen liittyvät kysymykset. Mikaela on hyvin perehtynyt näihin aiheisiin. Hän tuntee myös eduskunnan sekä Ruotsalaisen eduskuntaryhmän entuudestaan ja tulee olemaan tärkeä apu eduskuntatyössäni, Norrback sanoo.

 

Henriksson haluaa jatkaa RKP:n puheenjohtajana


Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson ilmoitti puoluevaltuuston kokouksessa Helsingissä 28.4 aikomuksestaan asettua ehdolle uudelleenvalintaa varten. Henriksson on toiminut puheenjohtajana vuodesta 2016 lähtien.

Lue edellinen artikkeli

RKP vastasi Rinteen kysymyksiin


RKP julkaisi tänään kokonaisuudessaan vastauksensa hallitustunnustelija Antti Rinteen kysymyksiin. Ruotsalainen eduskuntaryhmä päätti vastauksista maanantaina 29. huhtikuuta.

Lue seuraava artikkeli