Minna Österholmista uusi erityisavustaja Europarlamentaarikko Nils Torvaldsin avustajaryhmään.

Minna Österholm on nimetty Europarlamentaarikko Nils Torvaldsin (RKP/Renew Europe) uudeksi erityisavustajaksi helmikuun puolesta välistä lähtien.

Österholm on aikaisemmin ollut Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen Uudenmaan piirin yhteyspäällikkönä ja toiminut Europarlamentaarikko ja kansanedustaja Astrid Thorsin avustajana.  Österholm on kotoisin Lapinjärveltä ja siellä ollut aktiivinen kunnallispolitiikassa.

Nils Torvaldsin avustajaryhmään kuuluu Beata Björkvall ja Alexander Lång Brysselissä sekä Elisabet Rantschukoff kotimaanavustajana. Ahvenanmaalainen erityisavustaja tullaan nimeämään kevään mittaan. Viktor Sundberg vahvistaa kokoonpanoa harjoittelijana Brysselissä aina tammikuun loppuun saakka.  

Nils Torvalds on varsinainen jäsen ympäristö- ja budjettivaliokunnissa, sekä varajäsen teollisuus- tutkimus- ja energiavaliokunnassa. Hän johtaa myös Renew Europen työtä ympäristövaliokunnassa ryhmänsä koordinaattorina.  

Anders Portin on nimetty erityisavustajaksi

Anders Portin on kutsuttu pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvistin erityisavustajaksi.

Lue edellinen artikkeli

Jenny Vilénistä Uudenmaan RKP:n väliaikaiseksi yhteyspäälliköksi

Jenny Vilén on nimitetty RKP Uudenmaan piirin väliaikaiseksi yhteyspäälliköksi. Vilénin vastuulla on sekä piirin toiminta että talous. Vilén aloittaa työssään 1.3.2020.

Lue seuraava artikkeli