Nicke Wulff ilmoittaa olevansa käytettävissä Turun RKP:n kuntavaaliehdokkaaksi

Arkisin Cygnaeus skolanin ja Turun Braheskolanin rehtorina toimiva Nicke Wulff haluaa asettua ehdolle kevään kuntavaaleissa. Wulff on kaupunginvaltuuston jäsen ja RKP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja ja myös maakuntavaltuustossa hän toimii RKP-ryhmän puheenjohtajana.

– Odotan innolla pääseväni osoittamaan äänestäjille että olen jatkossakin heidän ehdokkaansa, mikä toivottavasti johtaa uudelleenvalintaan jos Turun RKP nimeää minut ehdokkaaksi, sanoo Wulff. 

Kaupungilla on edessään monia haasteita ja suuria investointipäätöksiä. On myös useita tärkeitä ruotsin kieltä koskevia kysymyksiä koulun, päivähoidon ja terveydenhuollon saralla jotka odottavat ratkaisua.

–Tulemme tekemään päätöksiä koskien, joukkoliikennettä, suuria rakennus- ja kaavoitusprojekteja ja kaupungin talous tulee saada tasapainotettua. Olen varma, että kokemukseni valtuustotyöstä ja puheenjohtajuudesta sekä luomani suhteet eri puolueiden päättäjiin tuottavat tulosta. Ainoastaan yhteistyöllä voimme saavuttaa tuloksia, sanoo Wulff. 

Koulutusta koskevat kysymykset ovat Wulffille tärkeitä ja hän näkeekin että kaupungin tulee panostaa enemmän koulutukseen ja taata päiväkodeille, kouluille, ammattikoulutukselle sekä yliopistoille niin hyvät edellytykset kuin mahdollista.

– Tarve ruotsinkieliselle päivähoidolle ja opetukselle on kasvanut viime vuosien aikana ja nyt on aika rakentaa uutta. Seuraavalla vaalikaudella meidän tulee aloittaa uuden ruotsinkielisen yhtenäiskoulun rakentaminen, missä löytyy tilaa myös päivähoidolle, sanoo Wulff.

Turun RKP nimeää seuraavat kuntavaaliehdokkaansa helmikuun alussa ja Wulff toivoo olevansa nimettyjen ehdokkaiden joukossa.

– On tärkeää herättää ihmisten mielenkiinto päätöksentekoon ja politiikkaan. Meidän tulee osoittaa olevamme jokaisen äänen arvoinen puolue. Ainoana tavoitteena tulee olla neljännen RKP-mandaatin varmistaminen kaupunginvaltuustossa, sanoo Wulff.

 

Vesa Hanski ilmoittaa olevansa käytettävissä Turun RKP:n kuntavaaliehdokkaaksi

Kaupunginvaltuuston varajäsenenä kaksi kautta istunut ja nuorisolautakunnan jäsenenä toimiva Vesa Hanski, ilmoittaa olevansa käytettävissä Turun RKP:n kuntavaaliehdokkaaksi.

Lue edellinen artikkeli

Henriksson och Blomqvist: Työllisyys keskiöön

RKP:n ministerit, oikeusministeri ja puolueen puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson sekä Pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist vierailivat eilen Kokkolassa ja tapasivat muun muassa Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin edustajia.

Lue seuraava artikkeli