Norrgård ei asetu ehdolle uudelleenvalintaa varten

RKP Pohjanmaan puheenjohtaja, Martin Norrgård ei asetu ehdolle uudelleenvalintaa varten tulevassa piirikokouksessa Lapväärtissä huhtikuussa. Norrgård on johtanut piiriä vuodesta 2018.

– Meillä on kaksi tapahtumarikasta vuotta takana. Teimme mahtavan tuloksen eduskuntavaaleissa ja mielestäni olemme paremmin onnistuneet nostamaan toimintamme esille sekä kokoamaan eri intressejä yhteen. Tämä tulee varmasti näkymään vuoden 2021 kuntavaaleissa, Norrgård sanoo.  

Norrgård on johtanut piirihallitusta kahdessa vaaleissa ja se on kahteen otteeseen julkistanut poliittisia painopistealueita.

– Elinvoiman vahvistaminen Pohjanmaalla vaatii yhteistyötä. Meidän on laitettava tavoitteet korkealle ja uskallettava tehdä kovaa työtä alueemme hyväksi. Pohjanmaan RKP on tänään vahva ja hyvinvoiva organisaatio. Tunnen, että on aika antaa vetovastuu eteenpäin, jotta työ voi jatkua energisesti, Norrgård sanoo.

Norrgård jatkaa Vaasan kaupunginvaltuustossa ja RKP:n ryhmänjohtajana.

– Nyt minulla on enemmän aikaa Vaasan paikallispolitiikalle ja uudelle perhe-elämälle, joka odotta minua kotona.

Robert Vickström erityisavustajaksi Brysseliin

Ahvenanmaalaiset yhteistyöpuolueet ja Europarlamentaarikko Nils Torvalds (RKP) ovat tulleet yhteisymmärrykseen siitä, että Torvalds palkkaa uudeksi Ahvenanmaan erityisavustajaksi Robert Vickströmin. Paikka vapautui sen jälkeen kun Anton Nilsson sai uuden työpaikan komissiossa. Robert Vickström työskentelee tällä hetkellä toimittajana Ålandstidningenissä.

Lue edellinen artikkeli

Adlercreutz: Sähköveron alentaminen tarjoaa mahdollisuuden ilmastoystävällisiin investointeihin

Hallituksen energiaverotuksen kokonaisuudistuksen yhteydessä teollisuuden sähkövero tullaan laskemaan EU:n minimitasolle. Jo nyt tuleva veroalennus on polkaissut käyntiin useita suuria investointeja.

Lue seuraava artikkeli