Robert Vickström erityisavustajaksi Brysseliin

Ahvenanmaalaiset yhteistyöpuolueet ja Europarlamentaarikko Nils Torvalds (RKP) ovat tulleet yhteisymmärrykseen siitä, että Torvalds palkkaa uudeksi Ahvenanmaan erityisavustajaksi Robert Vickströmin. Paikka vapautui sen jälkeen kun Anton Nilsson sai uuden työpaikan komissiossa. Robert Vickström työskentelee tällä hetkellä toimittajana Ålandstidningenissä.

– Meillä on ollut kahdeksan hakijaa, moni hyvin ansioitunut ja kokenut. Olemme haastatelleet kolme ehdokasta ja käyneet läpi referenssejä ja ehdotamme nyt Robert Vickströmiä uudeksi Ahvenanmaan erityisavustajaksi Torvaldsin tiimiin, rekrytointiryhmän puheenjohtaja Wille Valve sanoo..

 – Meillä on edessämme suuria haasteita ja siksi voimme myös tarjota uskomattoman kiinnostavia työtehtäviä, Europarlamentaarikko Nils Torvalds toteaa.

Rehn-Kivi: Vanhustenhoidon henkilöstömitoitus ensisijaisen tärkeä!

Eduskunta käy tänään lähetekeskustelun vanhustenhoidon henkilöstömitoituksesta. Palvelujen parantamiseksi hallitus ehdottaa säädettäväksi linjauksen hoivahenkilöstön sitovasta 0,7 vähimmäismitoituksesta ympärivuorokautisen hoivan yksiköissä. Kansanedustaja sekä sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen Veronica Rehn-Kivi (RKP) iloitsee ehdotuksesta.

Lue edellinen artikkeli

Norrgård ei asetu ehdolle uudelleenvalintaa varten

RKP Pohjanmaan puheenjohtaja, Martin Norrgård ei asetu ehdolle uudelleenvalintaa varten tulevassa piirikokouksessa Lapväärtissä huhtikuussa. Norrgård on johtanut piiriä vuodesta 2018.

Lue seuraava artikkeli