Nylander valmis eduskuntavaaleihin 2019

Palveluiden saatavuuden turvaaminen koko Uudellamaalla on tehtävä, joka vaatii paljon työtä seuraavalla kaudella. Ruotsinkieliset palvelut ovat heikentyneet tällä eduskuntakaudella, tämä kehitys ei voi jatkua.

Ruotsalainen kansanpuolueen Uudenmaan piiri on nimennyt ensimmäiset ehdokkaansa eduskuntavaaleihin huhtikuussa 2019. Kansanedustaja Mikaela Nylander on yksi ehdokkaista.

— Ehdokkuuteni tuntuu hyvältä ja luonnolliselta koska minulla on paljon annettavaa politiikassa. Osaamistani, tietämystäni, yhteistyökykyäni, sekä verkostoani tarvitaan, Nylander sanoo.

— Minua innostavat kolme kokonaisuutta. Ensimmäinen kokonaisuus koskee isoja ja tärkeitä uudistuksia, joihin haluan vaikuttaa. Tarvitsemme todellisen työmarkkinauudistuksen, joka vastaa todellisuutta koskien pätkätöitä ja jatkuvasti muuttuvia osaamisvaatimuksia. Tarvitsemme perhevapaauudistuksen ja sosiaaliturvauudistuksen, jotka kannustavat työntekoon ja yrittäjyyteen. Yrittäjien sosiaaliturvan vahvistamiseen tarvitaan panostusta, Nylander toteaa.

— Toinen kokonaisuus koskee koulutusta. Koulumme on pystyttävä kehittämään tasa-arvoisia edellytyksiä kaikille lapsille ja nuorille. Koulutus kaikilla tasoilla tarvitsee työrauhaa panostaakseen perustoimintoihin – kaikki lyhytaikaiset hankkeet näännyttävät parhaillaan meidän koulutustamme, Nylander sanoo. Elinikäinen oppiminen vaatii kokonaisnäkemystä sekä priorisointia.

— Palveluiden saatavuuden turvaaminen koko Uudellamaalla on tehtävä, joka vaatii paljon työtä seuraavalla kaudella. Ruotsinkieliset palvelut ovat heikentyneet tällä eduskuntakaudella, tämä kehitys ei voi jatkua. Tulemme tarvitsemaan tehokasta edunvalvontaa koskien muun muassa sairaaloita, terveysasemia, käräjäoikeuksia ja poliisilaitosta.

 

RKP:n Uudenmaan piiri nimesi yksitoista kansanedustajaehdokasta

Uudenmaan piirin kokous pidettiin Kuggomin perinnekeskusessa Loviisassa.

Lue edellinen artikkeli

Otto Andersson tähtää eduskuntaan

Politiikassa menestyminen ja tulosten saavuttaminen edellyttävät osaamista monissa eri asiakysymyksissä, mutta myös yhteistyökykyä yli puoluerajojen.

Lue seuraava artikkeli