Päivi Storgård: Kenen joukoissa seisotte, Perussuomalaiset?

– Aikovatko perussuomalaiset lyöttäytyä Europarlamentissa yhteen avoimesti rasististen poliitikkojen kanssa?

Ihmisten on saatava tietää, minkä puolesta he oikein äänestävät, sanoo Ruotsalaisen kansanpuolueen varapuheenjohtaja Päivi Storgård.

Tähän asti ei yksikään johtava perussuomalainen poliitikko ole osannut antaa vastausta siihen, mihin puolueryhmään he liittyvät toukokuun vaalien jälkeen. Osoittaa melkoista asiantuntemattomuutta, kun ei tiedä, kenen kanssa tekisi yhteistyötä – tai sitten on silkkaa epärehellisyyttä jättää kertomatta perussuomalaisten tulevien kumppanien nimet. Koskaan 1930-luvun jälkeen Euroopassa ei ole ollut näin paljon muukalaisvihamielisiä päättäjiä kuin nyt.

– Aikovatko Perussuomalaiset Marine Le Penin äärioikeistolaisen Kansallisen rintamaan tai Geert Wilderin anti-islamilaisen Vapauspuolueen yhteistyöpuolueeksi? Missä on perussuomalaisten poliittinen koti Euroopassa? Vaaliuurnilla on paras olla tarkkana, sanoo Storgård.

Ge unga sommarjobb!

Ett sommarjobb är ett bra sätt för ungdomar att få en första kontakt med arbetslivet, säger SFP i Nyland.

Lue edellinen artikkeli

Stöd demokratin i Ukraina, inte Rysslands påhitt!

Den europeiska vänstern (GUE/NGL) meddelade i ett pressmeddelande i helgen att vi enligt dem i Ukraina vittnar födseln av en Naziststat främjad av USA och EU.

Lue seuraava artikkeli