Regina Koskinen hakee jatkoa RKP Varsinais-Suomen johdossa

Paraisilta kotoisin oleva Regina Koskinen hakee jatkoa RKP Varsinais-Suomen piirin puheenjohtajana. Koskinen on johtanut piiriä huhtikuusta 2018 lähtien.

– Haluan johtaa piiriä jatkossakin, yhdessä RKP Varsinais-Suomen paikallisosastojen, luottamushenkilöiden ja muiden vaikuttajien kanssa. Kesäkuun kuntavaalit ovat piirin toiminnan keskiössä ja RKP:tä tarvitaan kunnallisessa sekä alueellisessa päätöksenteossa. Tämä varmistetaan menestymällä vaaleissa, sanoo Regina Koskinen.

– Elämme keskellä pandemiaa, mutta tarjolla olevat rokotteet tuovat valoa tunneliin. Vielä on kuitenkin syytä pitää etäisyyttä taudin leviämisen estämiseksi. Odotan sitä päivää, kun voimme palata normaaleihin oloihin, järjestää fyysisiä kokouksia ja tavata kasvotusten, sanoo Koskinen. 

Sote-uudistuksen valmistelu jatkuu ja Varsinais-Suomi on saanut vastuulleen koordinoida ruotsinkieliset palvelut.

– Maakuntamme tulee varautua uudistukseen ja olla valmiina, kun sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle. Tarvitsemme oitis henkilön, joka vastaa siitä kuinka ruotsinkielinen sosiaali- ja terveydenhuolto toimii Varsinais-Suomessa, sanoo Koskinen.

RKP Varsinais-Suomi valitsee puheenjohtajan ja hallituksen toukokuun piirikokouksessa.

 

Rasismille on saatava loppu

Vuosittain tähän aikaan vietetään rasisminvastaista viikkoa. Kiinnostus kampanjaa kohtaan on tervetullutta, mutta rasismia vastaan tarvitaan toimia vuoden jokaisena päivänä. Rasismi on monelle todellinen haaste joka päivä.

Lue edellinen artikkeli

Henriksson: Kestävän kasvun ohjelma tulee nähdä mahdollisuutena uudistaa Suomea

Hallitus esitteli tänään Suomen kestävän kasvun ja elpymisen alustavan ohjelman. Ohjelman rahoituksesta, joka nyt käsittää noin 2,1 miljardia euroa, puolet menee vihreään siirtymään, neljännes digitalisaatioon ja lähes 500 miljoonaa tutkimukseen ja kehitykseen. RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson, joka on edustanut RKP:tä ministerityöryhmässä, näkee Suomelle mahdollisuuden olla esimerkiksi vihreän siirtymän edelläkävijä.

Lue seuraava artikkeli