RKP kutsuu sinut kulissien taakse

RKP on julkaissut puolueen ensimmäisen podcastin “Bakom kulisserna” puolueen puheenjohtajan, oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin kanssa. Henriksson vie kuuntelijat politiikan kulissien taakse, jossa kurkistetaan yksityiskohtiin ja jossa kuuntelijat saavat kuulla ajatuksista ja erikoistilanteista.

– RKP ottaa nyt askeleen uuteen aikakauteen puolueen puheenjohtajan uuden podcastin myötä. Haluamme Anna-Maja Henrikssonin podcastilla “Bakom kulisserna” tarjota meidän äänestäjille jotain uutta. Sosiaalisella medialla on yhä suurempi merkitys ja podcastissa pystymme tarjoamaan mielenkiintoisia keskusteluja ja pohdintoja suoraan jokaisen ihmisen kännykkään tai tietokoneeseen, RKP:n puoluesihteeri Fredrik Guseff sanoo.

Podcast antaa RKP:lle mahdollisuuden vastata yhteiskunnallisiin kysymyksiin ja ajatuksiin. Puolue tarjoaa siksi yleisölle mahdollisuuden lähettää ajatuksiaan ja kysymyksiään, joita puheenjohtajalla on mahdollisuus käsitellä tulevissa jaksoissa.

– Olen pitkään kokenut, että haluan tarjota jotain enemmän henkilökohtaista ja rentoa, missä minulla on mahdollisuus avata miksi olemme tehneet tiettyjä päätöksiä ja mitkä keskustelut ja syyt ovat olleet taustalla. Tila, jossa voin kertoa sen pienen ekstran ja jossa minulla on mahdollisuus tarjota jännittäviä keskusteluja mielenkiintoisilla vierailla. Odotan innolla, että saan viedä kuuntelijat kulissien taakse, Henriksson sanoo.

RKP:n podcast “Bakom kulisserna” Anna-Maja Henrikssonin kanssa on julkaistu Soundcloudissa ja löytyy myös puolueen kotisivuilta ja sosiaalisessa mediassa. Yleisö voi lähettää kysymyksiään ja ajatuksiaan osoitteeseen podden@sfp.fi.

Rehn-Kivi: Meidän on varmistettava harvinaista sairautta sairastavien potilaiden lääkitys

Kansanedustaja Veronica Rehn-Kivi (RKP) on tänään jättänyt kirjallisen kysymyksen lääkkeiden saatavuudesta potilaille, joilla on harvinainen sairaus. Lääkekorvausjärjestelmän tehtävänä on turvata sairauden hoidossa tarpeelliset avohoidon lääkkeet kohtuullisin kustannuksin. Harvinaisten sairauksien osalta tämä ei tällä hetkellä toteudu Suomessa.

Lue edellinen artikkeli

Henriksson: Vaasa saa potilasturvallisuuden kehittämiskeskuksen

Vaasan sairaanhoitopiirille myönnetty valtionavustus potilas- ja asiakasturvallisuuden kehittämiskeskuksen perustamiseen. RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson on tyytyväinen päätökseen.

Lue seuraava artikkeli