RKP menee vaaleihin vahvoilla ehdokkailla Keski-Uudellamaalla

Uudenmaan RKP jätti vahvan, neljän nimen ehdokaslistan Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella tiistaina 14. joulukuuta. RKP on sopinut teknisen vaaliliiton Keskustan kanssa hyvinvointialueella.

– Menemme vaaleihin neljällä vahvalla ehdokkaalla Keski-Uudellamaalla, jotka haluavat tehdä työtä sen eteen, että sinä saisit laadukasta hoitoa myös tulevaisuudessa. Sinun on sairastuttuasi nopeasti saatava tavata lääkäri, riippumatta missä päin maata asut. Julkisen hoidon on oltava lähellä sinua. On tärkeää saada apua ja tukea heti kun tarvi ilmaantuu, RKP:n Uudenmaan piirin puheenjohtaja, Hanna Lönnfors sanoo.

RKP:n ehdokkaat Keski-Uudellamalla ovat:

Nina Hovén-Korpela, toiminnanjohtaja, Hyvinkää

Nina Wagner-Nyman, vastaava ohjaaja, sosionomi (ylempi AMK), Nurmijärvi

Heidi Warelius, ylikonstaapeli, Mäntsälä

Mesut Öngörür, sosiaaliohjaaja, sosionomi, Tusby

Uudenmaan RKP tavoittelee vaalivoittoa vahvalla ehdokaslistalla Itä-Uudellamaalla

Tiistaina 14.12. Uudenmaan RKP jätti vahvan ehdokaslistan Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella. RKP:llä on täysi määrä ehdokkaita, 73 ehdokasta, hyvinvointialueella – 34 miestä ja 39 naista kuudesta eri kunnasta.

Lue edellinen artikkeli

Norrback: Kauan odotettu susipäätös

Kansanedustaja Anders Norrback (RKP) iloitsee että suden kannanhoidollinen metsästys voi alkaa vuoden 2022 alussa. Maa- ja metsätalousministeriö on vahvistanut asetuksen, joka sallii susien kannanhoidollisen metsästyksen vuoden 2022 alusta. Kiintiö on 20 sutta poronhoitoalueen ulkopuolella. Metsästys voidaan kohdentaa enintään neljään laumaan tai reviirin merkanneeseen pariin.

Lue seuraava artikkeli