RKP Porvoo suuntaa vaaleihin laajalla ja vahvalla listalla.

RKP Porvoo on jättänyt listan, jolla on 55 nimeä. 55 osaavaa ihmistä, jotka haluavat tehdä töitä kaikkien porvoolaisten puolesta. Heistä jokainen haluaa tehdä Porvoosta vielä paremman kotikaupungin tulevina vuosina. RKP:n tähtäimessä on olla suurin ryhmä myös vaalien jälkeen.

Voimme olla ylpeitä listastamme. Nuorin ehdokas on juuri täyttämässä 18 tällä viikolla. On suuri ilo, että nuoret haluavat olla mukana vaikuttamassa kaupunkimme kehitykseen. Olemme iloisia siitä, Florenta Dushi on päättänyt asettua puolueemme ehdokkaaksi. Näin ollen meillä on kolme alle 20 vuotiasta ehdokasta. Mukaan tarvitaan kaikenikäisiä ehdokkaita ja onkin erityisen hienoa, että meillä on ehdokkaidemme syntymävuodet ovat seitsemällä eri vuosikymmenellä. 

Ehdokkaidemme sukupuolijakauma on tasainen, listalla on 28 miestä ja 27 naista. Ehdokkaat edustavat laajasti eri ammattiryhmiä, erilaisia taustoja sekä heillä on erilaisia meriittejä. Mukana on niin kokeneita kuin täysin uusia ehdokkaita.  

– Olen ylpeä tästä joukosta, joka on valinnut asettua ehdolle. Meillä on vahva joukko ehdokkaita ja yhdessä tulemme tekemään hyvät vaalit, toteaa vaalikoordinaattori Hanna Lönnfors

Seuraavat henkilöt ovat asettuneet ehdolle RKP Porvoon listalle: 

Ahlfors Mikael, Andersin Stefan, Andersson Christer, Andersson Elin, Andersson Robert, Antman Sofia, Björkhem Daniel, af Björksten Peter, Blomander Nicolina, Blomqvist-Valtonen Elin, Böhme Fredrik, Dushi Florenta, Ekblom Sebastian, Fagerberg Charlotta, Forsblom Annette, Halttunen Rosanna, Havila Malin, Holmström Johnny, Foy Aleksandr, Liljeberg Tomas, Liljendal Ron, Lund Bodil, Lökfors Oscar, Lönnfors Hanna, Lönnroth Malin, Mattsson Emilia, Mattsson Hilding, Mattsson Pontus, Mellin-Kranck Gia, Montonen Niklas, Nevalainen Kim, Nieminen Samuli,Nyholm Patrick, Nylander Mikaela, Nymark Andreas, Orrenius, Karl-Johan, Paavola Maria, Pelkonen John, Pynnönen Kristel, Reijonen Otso, Rosengren Anders, Savin Charlotta, Sigfrids Frida, Sundbäck Benjamin, Sveholm Pehr, Sågbom Pia, Särkkä Kristina, Söderberg Johan, Tavastila Frida, Tuomolin Ingalill, Tyyskä Heidi, Utujije-Habiyakare Jacqueline, von Veh Nikolaj, Väyrynen Maria, Wilkman Maj-Louise

 

Ehdokkaistamme sekä arvoistamme ja tavoitteistamme tulevalle vaalikaudelle voi lukea lisää täältä:  www.borgasfp.fi

Loviisan RKP täydensi ehdokaslistaansa kahdella ehdokkaalla

Ruotsalaisen kansanpuolueen kunnallisjärjestö Loviisassa täydensi ehdokaslistaansa nimeämällä kaksi uutta ehdokasta. nämä ehdokkaat ovat Thomas Rosenberg ja Jannica Ruusunen.

Lue edellinen artikkeli

Mikko Ollikainen: Koulutuspoliittinen keskustelu on tarpeen

- Me tarvitsemme lisää keskustelua koulutuspolitiikasta – kaikilla tasoilla. Maailma muuttuu huimaa vauhtia ja koulutuksen tulee olla askeleen edellä. Pitämällä kysymykset ajankohtaisina voimme parhaiten taata, että tavoitteet toteutuvat myös käytännössä.

Lue seuraava artikkeli