RKP Varsinais-Suomen ehdokaslista valmis vuoden 2023 eduskuntavaaleihin

RKP Varsinais-Suomen piirihallitus nimesi viimeisen ehdokkaansa kevään eduskuntavaaleihin. Ehdokasasettelu on niin ikään valmis ja RKP lähtee vaaleihin täydellä, 17 ehdokkaan listalla.

Viimeinen nimetty ehdokas on:

Niklas Guseff, Turku

– Lähdemme vaaleihin vahvalla ehdokasasettelulla. Listamme on laaja, tasaisella sukupuolijakaumalla ja olen vakuuttunut, että äänestäjät löytävät itselleen sopivan RKP:n ehdokkaan. Kampanja on myös saatu käyntiin ja niin ehdokkaat, RKP:läiset kuten työntekijät ovat käärineet hihansa. Yhdessä teemme työtä tulevina kuukausina kohti vaalivoittoa ja RKP Varsinais-Suomen edustuksen puolesta, sanoo piirin puheenjohtaja Cecilia Achrén.

 

RKP Varsinais-Suomen kaikki ehdokkaat:

Sandra Bergqvist, Parainen

Jerker Björkqvist, Turku

Tomas Björkroth, Parainen

Markus Blomquist, Turku

Oscar Byman, Kemiönsaari

Jan ”Bambu” Eriksson, Parainen

Gunilla ”Gilla” Granberg, Parainen

Veera Granroth (RKP-nuoret), Turku

Niklas Guseff, Turku

Åsa Gustafsson, Kaarina

Katariina Leino, Masku

Filip Schauman (RKP-nuoret), Turku

Camilla Sonntag-Wilenius, Salo

Anna-Karin Tötterman, Turku

Terhi Vörlund-Wallenius, Turku

Julie Wallin (RKP-nuoret), Parainen

Kjell Wennström (Svenska seniorer i Åboland), Turku

Adlercreutz: Tärkeä päätös Leopardi-talkoista

Saksa on tänään vahvistanut, että Ukrainaan lähetetään Leopard 2 -taistelupanssarivaunuja. Kansanedustaja Anders Adlercreutz on tyytyväinen, että liittokansleri Olaf Szholz on vihdoin antanut vihreää valoa Ukrainan tehokkaalle tukemiselle.

Lue edellinen artikkeli

Ollikainen: Ruotsinkielisillä nuorilla tulee olla yhdenvertaiset mahdollisuudet tietoon rikoksista

Uusi verkkosivu, Nuoret ja rikollisuus -sivusto, on kehitetty yhteistyössä poliisin ja sisäministeriön kanssa. Verkkosivuston tavoitteena on edistää 12-18-vuotiaisiin lapsiin ja nuoriin kohdistuvien rikosten ilmoittamista poliisille ja pyrkiä parantamaan heidän asemaansa rikoksen uhreina sekä varmistamaan heidän oikeutensa saada apua. Sivu on kohdennettu erityisesti lapsille ja nuorille ja antaa vastauksia ja apua kysymyksiin, jotka koskevat rikoksia. Sivut ovat saatavilla ainoastaan suomeksi.

Lue seuraava artikkeli