RKP:n ehdokasasettelu ylitti kaikki tavoitteet

RKP käy kunnallisvaaleihin 1324 ehdokkaalla 52 kunnassa ympäri Suomea. Puoluesihteeri Fredrik Guseff on erittäin tyytyväinen ehdokasmäärään.

– Ylitimme selkeästi ehdokasasettelun tavoitteet. Meillä on viime vaaleihin verrattuna ehdokkaita useammassa kunnassa ja ylitimme 1 300 ehdokkaan tavoitteen. Lisäksi meillä on enemmän nuoria ehdokkaita kuin kahdessa edellisessä kuntavaalissa ja listamme on ilahduttavan laaja. Tämä on vaaleja ajatellen erinomainen lähtökohta, Guseff sanoo.

Puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson sanoo listan laajuuden ja RKP:n kasvavan tuen osoittavan, että suomalaiset ovat saaneet tarpeekseen hallituspuolueiden politiikasta myös kunnallisella tasolla.

– Kaikkeen politiikkaamme sopii täydellisesti tunnuslause ”Lähellä sinua”. Terveydenhoidon, koulujen ja yrittämisen on kaikkien oltava lähellä kuntalaisia, ja ihmisten on voitava tuntea itsensä osallisiksi heitä koskettavissa asioissa. Se on meidän viestimme ja on ilahduttavaa, että yhä useampi haluaa olla mukana toteuttamassa sitä, Henriksson sanoo.

Ulla Achrén ehdolle Turkuun


Kaupunginvaltuutettuna ja kaupunginhallituksen monivuotisena jäsenenä toiminut RKP:n entinen puoluesihteeri Ulla Achrén asettuu ehdolle kunnallisvaaleissa.

Lue edellinen artikkeli

Sotessa otettava aikalisä


RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson kehottaa hallitusta ottamaan aikalisän sote-uudistuksessa.

Lue seuraava artikkeli