RKP:n uusi puoluesihteeri on Fredrik Guseff

Olen erittäin iloinen valinnasta. Tämä on minulle unelma-ammatti, ja odotan innolla mahdollisuutta saada olla mukana nostamassa RKP:tä kohti uusia korkeuksia.

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puoluehallitus on tänään valinnut Fredrik Guseffin uudeksi puoluesihteeriksi.

– Puoluehallitus on erittäin tyytyväinen saadessamme Fredrik Guseffin uudeksi puoluesihteeriksi. Fredrikillä on pitkäaikainen kokemus politiikasta ja organisaatiosta. Hän osaa koko toimintakenttämme ja hänellä on selkeä visio siitä, miten puolueen tulee toimia tulevaisuudessa, sanoo puolueen puheenjohtaja Carl Haglund.

– Olen erittäin iloinen valinnasta. Tämä on minulle unelma-ammatti, ja odotan innolla mahdollisuutta saada olla mukana nostamassa RKP:tä kohti uusia korkeuksia. Puolueen ideologian eteen on helppo tehdä töitä, mutta meidän on panostettava viestintään. RKP:n tulee jatkossakin olla yhdistävä voima kaikille niille, jotka haluavat tehdä työtä kaksikielisen Suomen puolesta. Samalla liberaalille politiikalle on voimakasta kysyntää vastakkainasetteluiden värittämässä yhteiskunnassa, toteaa Guseff.

Puoluesihteeri Guseff aloittaa työnsä 1.1.2016.

Lisätietoja:

Carl Haglund

Puheenjohtaja

050 521 7379

Fredrik Guseff

Puoluesihteeri 1.1.2016 alkaen

045 657 8348

Vad säger Sannfinländarna nu?

Anna-Maja Henriksson är kritisk till gränsen på tusen födslar per år som grund för ett förlossningssjukhus existensberättigande.

Lue edellinen artikkeli

SFP erbjuder egna lösningar

Svenska riksdagsgruppen delar Vänsterförbundets oro för det försämrade sysselsättningsläget, men väljer att i detta läge inte gå med i Vänsterförbundets interpellation som siktar på att fälla regeringen.

Lue seuraava artikkeli