Ruotsalainen eduskuntaryhmä vaatii selkokieltä Soinilta ja hallitukselta

Ruotsalainen eduskuntaryhmä sanoutuu voimakkaasti irti kansanedustaja Olli Immosen mielipiteistä koskien monikulttuurista yhteiskuntaa ja paheksuu taistelukehotusta tosisuomalaisen kansallisuuden puolesta, sanoo eduskuntaryhmän pj Anna-Maja Henriksson

Kun Perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini kolmen vuorokauden hiljaisuuden jälkeen kommentoi asiaa, jäi kuitenkin epäselväksi sanoutuuko hän irti Immosen kirjoituksen sisällöstä vai ei. Vaikutti siltä, että Soini oli eniten huolestunut puolueensa maineesta. Ruotsalainen eduskuntaryhmä peräänkuuluttaa selkokieltä Soinilta. Haluamme tietää jos hän Suomen ulkoministerinä sanoutuu irti Immosen sanomasta tai ei, sanoo Henriksson.

Ruotsalainen eduskuntaryhmä toivoo myös, että pääministeri Sipilä ja valtiovarainministeri Stubb selventävät miten Perussuomalaisten epäselvä kanta vaikuttaa hallituksen toimintakykyyn.

Edustaja Eva Biaudet edustaa ryhmäämme tämän päivän mielenosoituksessa Helsingissä monikulttuurisen yhteiskunnan puolesta.

Torvalds: Rådet står inte för europeiska värden

Europaparlamentet godkände Europeiska Fonden för Strategiska Investeringar (EFSI)

Lue edellinen artikkeli

Korjatkaa energiatodistuksen puutteet

Mitä hallitus aikoo tehdä korjatakseen pientalojen energiatodistuksessa esiintyneet puutteet? Tätä kysyvät RKP:n kansanedustajat Carl Haglund ja Anders Adlercreutz kirjallisessa kysymyksessään.

Lue seuraava artikkeli