Seuraa RKP:n puoluevaltuuston kokousta 21.9.2024

RKP:n puoluevaltuusto kokoontuu lauantaina 21 syyskuuta 2024 Helsingissä. Puoluevaltuusto valitsee kokouksessaan puoluehallituksen ja käsittelee muita sisäisiä asioita. Kokouksen aikana järjestetään myös poliittinen keskustelu sekä kansanedustajien kyselytunti jotka ovat julkisia ja… Lue lisää »

RKP:n puoluevaltuusto kokoontuu lauantaina 21 syyskuuta 2024 Helsingissä. Puoluevaltuusto valitsee kokouksessaan puoluehallituksen ja käsittelee muita sisäisiä asioita. Kokouksen aikana järjestetään myös poliittinen keskustelu sekä kansanedustajien kyselytunti jotka ovat julkisia ja lähetetään livenä verkon kautta.

Voit seurata lähetystä tästä. Lähetys alkaa klo 13:00 lauantaina yleispoliittisella keskustelulla.

Ingo, Norrback ja Ollikainen: Tarvitsemme turkistarhausta Suomessa

Eduskunta käsitteli tänään täysistunnossaan kansalaisaloitetta Turkistarhaus historiaan. Kansalaisaloitteessa vaaditaan turkistarhauksen kieltämistä sekä kansallisen suunnitelman laatimista sen lopettamiseksi. Kansalaisaloitteen käsittelyssä olivat läsnä turkiselinkeinoa kannattavat kansanedustajat Anders Norrback (RKP), Mikko Ollikainen (RKP) ja Christoffer Ingo (RKP).

Lue edellinen artikkeli

Adlercreutz: Pitkäjänteinen talouspolitiikka on hyvinvoinnin tae

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puoluevaltuusto kokoontui lauantaina 21. syyskuuta Helsingissä. RKP:n puheenjohtaja, opetusministeri Anders Adlercreutz korosti puheessaan pitkän aikavälin kasvun ja työllisyyden edistämisen tärkeyttä.

Lue seuraava artikkeli