SFP i Pargas stad anställer: VALOMBUD inför kommunalvalet

SFP:s kommunorganisation i Pargas stad söker ett VALOMBUD för ungefär två månader fram till 9 april 2017. Arbetet sker på halvtid.

5.1.2017 

Kan du jobba självständigt och i team? 

Är du organisatoriskt lagd? 

Trivs du med varierande arbetsuppgifter?

Kanske du vill ha ett givande arbete vid sidan av något annat?

Valombudet:

koordinerar valtillställningar i Pargas stad och dess kommundelar

ansvarar för kommunikationen och informationen under valkampanjen i Pargas

sköter Pargas-organisationens valadministration

ansvarar för praktiska kampanjuppgifter och kampanjmaterial i Pargas

koordinerar marknadsföringen under kampanjen för Pargas.

Som valombud i Pargas får man delta i varierande arbete i en dynamisk organisation. Man får arbeta självständigt och ha flera bollar i luften, men har samtidigt stöd från den egna organisationen.

Körkort och bil är obligatoriska för att kunna göra ett gott arbete som valombud. Det är en fördel att man känner till Pargas med kommundelar. Vi ser gärna att vårt valombud dessutom har ett grafiskt öga och grundkunskaper i webbaserade program, tex uppdatering av webbsidor. Det är också en fördel att du känner väl till sociala media och kan hjälpa oss tänka ut hur dessa kan användas i kampanjen, både för intern och extern kommunikation.

Anställningstiden är 6.2 – 9.4 2017 eller enligt överenskommelse och tjänsten är på halvtid (50 %).

Mer information ger Svenska folkpartiets kommunorganisations ordförande Conny Granqvist, 050-368 48 68, conny.granqvist@edu.pargas.fi. 

Är du den vi söker? Skicka oss din fritt formulerade ansökan med löneanspråk senast 20.1.2017 till conny.granqvist@edu.pargas.fi.  

Perussuomalaisten vaikutus lainsäädäntöön luo epäinhimillisiä tilanteita

Sipilän hallituksen kiristetty turvapaikkapolitiikka on saamassa niitä epäinhimillisiä seurauksia, joista RKP on hallitusta varoittanut.

Lue edellinen artikkeli

Vene- ja moottoripyörävero lisää työttömyyttä

Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Stefan Wallin pitää hallituksen esitystä veneiden ja moottoripyörien täsmäverosta Suomelle haitallisena.

Lue seuraava artikkeli