Sipoon RKP: Sivistysvaliokunnan puheenjohtaja vaihtuu

Johtuen Sipoon sivistysvaliokunnan puheenjohtajan Antti Skogsterin ilmoituksesta asettua ehdolle Kokoomuksen ehdokkaana kuntavaaleissa, Sipoon RKP:n paikallisosasto ja valtuustoryhmä huomauttaa, ettei Skogster enää edusta Sipoon RKP:tä.

Skogsterille on ilmoitettu, ettei hän voi osallistua RKP:n valtuustoryhmän työhön ja yhteisen sopimuksen mukaan Skogster jättää tehtävänsä sivistysvaliokunnan puheenjohtajana. RKP:n valtuustoryhmä on siten päättänyt, ettei se kunnanvaltuustolle aio esittää äänestystä sivistysvaliokunnan luottamuksesta, kun tämä ei myöskään nopeuttaisi prosessia. Skogsterin toiminta sivistysvaliokunnan puheenjohtajana, ja kaikki hänen tekemänsä päätökset ennen kuin hän luopuu tehtävästään, tapahtuu Kokoomuksen edustajana. 

Sivistysvaliokunnan puheenjohtajan paikka on RKP:lle tärkeä ja se on tulos koko puolueen hyvästä vaalituloksesta Sipoossa edellisissä kuntavaaleissa. RKP:lle on ehdottoman tärkeää, että tämän tehtävän hoitaa henkilö, joka omaksuu puolueen politiikan ja arvot. Sipoon RKP muistuttaa, että Sipoon eri puolueiden välillä tarvitaan jatkossakin hyvää yhteistyötä. 

Anna-Maja Henriksson: Kotitalousvähennystä tulisi korottaa

RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin mielestä kotitalousvähennystä pitäisi korottaa. Henriksson pitää Akavan tänään tekemää kannanottoa kotitalousvähennyksen kehittämisestä erittäin tervetulleena. Akava esittää, että vähennyksen enimmäismäärä korotetaan 4 500 euroon ja korvausosuus nostetaan 60 prosenttiin. Lisäksi omavastuuosuus tulisi poistaa.

Lue edellinen artikkeli

Henriksson haluaa jatkaa RKP:n johdossa

RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson asettuu ehdolle jatkokaudelle puoluekokouksessa 29.-30.5.

Lue seuraava artikkeli