STRAND: Lisäpanostuksissa vahva pohjoismainen leima

Talousarvion lisärahoissa on ennaltaehkäisevää työtä tekevien yhdistyksien määrärahojen lisäksi vahva pohjoismaalainen leima. Varat, jotka suunnataan Suomalais-ruotsalaiselle kauppakamarille ja vientiosuuskunta Viexpolle edistävät suoraan erityisesti Suomen ja Ruotsin välisiä kauppasuhteita.

Pohjoismailla on keskeinen asema hallitusohjelmassamme ja nämä päätökset ilahduttavat minua henkilökohtaisesti Pohjoismaiden neuvoston jäsenenä ja Merenkurkun neuvoston puheenjohtajana. Olen myös hyvin iloinen lisärahasta Nuori Yrittäjyys ry:lle, toteaa kansanedustaja Joakim Strand.

Norrback iloitsee maatilojen kannattavuusneuvontaan ja kalatalouteen osoitetuista lisämäärärahoista

Kansanedustaja Anders Norrback on tyytyväinen, että eduskunnan valtiovarainvaliokunta ehdottaa, että maatilojen kannattavuusneuvontaan osoitetaan 1,8 miljoonan euron lisämääräraha. Myös ammattikalastajat saavat 50 000 euron lisämäärärahoitusta.

Lue edellinen artikkeli

Torvalds: Mikä meni pieleen Madridissa?

COP25-ilmastohuippukokous on päättynyt kahden päivän yliajalla. Kokouksenlopputulema ei anna tarpeeksi vastauksia nuorille ilmastolakkoilijoillle tai ilmastohätätilalle, jossa maapallomme tällä hetkellä on.

Lue seuraava artikkeli