Norrback iloitsee maatilojen kannattavuusneuvontaan ja kalatalouteen osoitetuista lisämäärärahoista

Kansanedustaja Anders Norrback on tyytyväinen, että eduskunnan valtiovarainvaliokunta ehdottaa, että maatilojen kannattavuusneuvontaan osoitetaan 1,8 miljoonan euron lisämääräraha. Myös ammattikalastajat saavat 50 000 euron lisämäärärahoitusta.

‑ Maatalousneuvontaan ja ammattikalastajille osoitetut panostukset ovat todella tervetulleita. Suomalaisista 75% haluaisi syödä kalaa nykyistä enemmän. Ammattikalastajat tarvitsevat kaiken mahdollisen tuen, jotta kuluttajilla jatkossakin on mahdollisuus kotimaisiin kalatuotteisiin, Norrback sanoo.

Budjettikäsittelyn aikana eduskunta myöntää lisämäärärahoja eri sen tärkeinä pitämiin käyttökohteisiin. Norrback on myös tyytyväinen, että 4H-toiminta sekä kylätoiminta saavat lisämäärärahaa.

Bergqvist iloitsee Paraistenväylän saamaa rahoitusta

Kansanedustaja Sandra Bergqvist (RKP) on erittäin tyytyväinen siihen, että Paraistenväylä on niiden liikennehankkeiden listalla, joille on osoitettu budjetin lisäpotista määrärahoja. Näistä ns. ”joululahjarahoista”, E18-moottoritien ja Kirjalansalmen sillan välisen uuden tien suunnitteluun on varattu 200 000 euroa.

Lue edellinen artikkeli

STRAND: Lisäpanostuksissa vahva pohjoismainen leima

Talousarvion lisärahoissa on ennaltaehkäisevää työtä tekevien yhdistyksien määrärahojen lisäksi vahva pohjoismaalainen leima. Varat, jotka suunnataan Suomalais-ruotsalaiselle kauppakamarille ja vientiosuuskunta Viexpolle edistävät suoraan erityisesti Suomen ja Ruotsin välisiä kauppasuhteita.

Lue seuraava artikkeli