Strand: Vientirannikon voitto!

Maamme hallituksen päätös valtatie 8 parantamisesta 11 miljoonalla eurolla välillä Vassor-Kärklax on äärimmäisen hieno. Sujuvampi liikenne kasitiellä tukee kaikkea elinkeinoelämää, vientiteollisuutta sekä tavallisten kansalaisten jokapäiväistä elämää. On erittäin hienoa, että myös pääradan liitännäisien raideyhteyksien parantamiseen, mukaan lukien Vaasa-Seinäjoki, varataan nyt resursseja.

– Kuten kasitien saaminen viime kaudella runkoverkkoon, ovat nyt julkaistujen päätösten takana myös erittäin hienoa ja laajaa joukkuepeliä Pohjanmaan ja koko vaalipiirimme eteen. Haluan myös Kasitie ry:n hallituksen puheenjohtajan ominaisuudessa kiittää kaikkia ystäviä pitkin vientirannikkoa, Strand sanoo!

Ollikainen: Määräraha Kasitielle on fantastinen uutinen Pohjanmaalle

Tämä on fantastinen uutinen Pohjanmaalle on RKPn kansanedustajan Mikko Ollikaisen sponttaani reaktio saadessaan tiedon, että VT8:n osuus Vaasan pohjoispuolella Vassorin ja Kärklaxin välillä on Liikenne ja viestintäministeriön listalla infrahankkeista vuosille 2020 ja 2021.

Lue edellinen artikkeli

Adlercreutz: Rahat kantatie 51 Kirkkonummen eritasoliittymän parantamiseen tervetulleita

Liikenne- ja viestintäministeriö julkaisi tänään paketin perusväylänpidon pienistä parantamishankkeista. Kantatie 51 Kirkkonummen eritasoliittymälle myönnetään 1,4 miljoonaa euroa ramppien päiden liikennevaloille. Kansanedustaja Anders Adlercreutz, RKP, on tyytyväinen, että eritasoliittymän parannukseen myönnetään rahaa.

Lue seuraava artikkeli