Suraindran Kamalakanan on RKP eduskuntavaaliehdokas Savo-Karjalassa

– Maamme turvallisuuspoliittinen tilanne on muuttunut huomattavan paljon. Tulevien kansanedustajien pitää sitoutua maailmanlaajuiseen yhteistyöhön. Emme saa olla riippuvaisia itänaapurin energiasta vaan panostaa omavaraisuuteen sekä lisätä uusiutuvan energian tuotantoa, sanoo Suraindran Kamalakanan.

– Koko Savo-Karjalan alue tarvitsee uusia työpaikkoja. Yrittäjillä tulisi olla parhaat mahdolliset toimintaedellytykset, koska yritysten kautta saamme alueemme asukkaille lisää hyvinvointia. Olen viennin puolestapuhuja, mutta meidän pitää saada Suomeen myös kansainvälisiä yrityksiä. Meillä on monella alalla työntekijäpula ja moni yritys hyötyisi, mikäli lisäisimme työperäistä maahanmuuttoa, sanoo Suraindran Kamalakanan

– Olen ollut ehdokkaana nyt muutamissa vaaleissa ja olen iloinen, että meidän alueelta löytyy äänestäjiä, jotka kannattavat samoja arvoja kuin minä. RKP ei ole vain kielipuolue vaan puolueen arvopohja perustuu liberaalipolitiikkaan. RKP:lla on sydän vasemmalla ja lompakko oikealla, pidetään huolta jokaisesta ja rakennetaan kestävää talouspolitiikkaa, toteaa Suraindran Kamalakanan. 

Adlercreutz: Nato-jäsenyys on paras tae turvallisuudellemme

– Nato- jäsenyys ei ole uhka kenellekään. Kyse on yksinkertaisesti turvallisuutemme maksimoimisesta epävarmassa maailmassa.

Lue edellinen artikkeli

Rehn-Kivi: Hyvinvointialueet tarvitsevat riittävää ja oikeudenmukaista rahoitusta

Eduskunta käsitteli tiistaina hallituksen esitystä sosiaali- ja terveysuudistuksen rahoituslainsäädännöstä. Keskusteluun osallistui sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valtuuston jäsen Veronica Rehn-Kivi. Ehdotus sisältää ne rahoitukseen tehtävät säädökset vuodesta 2023 alkaen, jotka lainsäädäntö edellyttää.

Lue seuraava artikkeli