Torvalds asettuu käytettäväksi jatkokaudelle EU-vaaleissa 2019

Tunnen henkilökohtaisesti suurta vastuuta vastata tuleviin haasteisiin. Tunnustan, että olisi suuri vahinko jättää kesken EU:n piirissä jo aloittamamme yhteistyö näiden ongelmien ratkaisemiseksi.

Europarlamentaarikko Nils Torvalds (RKP/ALDE) ilmoitti tänään puheessaan RKP:n puoluekokouksessa Oulussa aikeistaan lähteä ehdolle jatkokaudelle tulevissa EU-vaaleissa toukokuussa 2019.

Torvalds, joka on ollut Euroopan parlamentin jäsen vuodesta 2012, on ansiokkaasti tehnyt työtä lukemattomien eri kysymyksien ja aiheiden parissa eri valiokunnissa ja jatkaisi mielellään tämän työn tekemistä.

– Tunnen henkilökohtaisesti suurta vastuuta vastata tuleviin haasteisiin. Tunnustan, että olisi suuri vahinko jättää kesken EU:n piirissä jo aloittamamme yhteistyö näiden ongelmien ratkaisemiseksi. Kenellekään ei siis liene vaikea ymmärtää, että asetun mielihyvin käytettäväksi kun RKP nimittää ehdokkaansa seuraaviin EU-vaaleihin. Torvalds sanoo.

Puheessaan Torvalds puhui niistä haasteista ja kysymyksistä jotka Suomen ja EU:n on kohdattava tulevina vuosina. Vaalikampanja ennen seuraavia EU-vaaleja alkaa alkuvuonna 2019. Vaalipäivä on tasan vuoden kuluttua, 26. toukokuuta 2019.

Adlercreutz ja Torsti: Turvapaikkaprosessista perusteellinen arviointi

Tarvitsemme ulkoisen, riippumattoman selvityksen Maahanmuuttoviraston toiminnasta ja prosesseista.

Lue edellinen artikkeli

Suomen on oltava maailman lapsiystävällisin maa

RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson esitti tänään RKP:n puoluekokouksessa pitämässään linjapuheessaan, että Suomesta tulee tulla maailman lapsiystävällisin maa.

Lue seuraava artikkeli