Tuomas Raatikainen Jyväskylän RKP:n kuntavaaliehdokkaaksi

Jyväskylän RKP nimesi vuosikokouksessaan ensimmäisen kuntavaaliehdokkaansa Tuomas Raatikainen, 24 vuotias yhteiskuntatieteiden opiskelija.

Raatikainen valitsi puolueekseen RKP:n koska haluaa nähdä Suomen sellaisena valtiona, jossa koulutus, tasa-arvo ja ihmisten sekä ympäristön hyvinvointi asetetaan keskiöön. Hän asettuu nyt ehdokkaaksi kuntavaaleissa koska haluaa olla mukana rakentamassa Jyväskylään parempaa huomista.

        Jyväskylä on kaupunki, jossa on jo pitkään uskottu sivistykseen, tasa-arvoon ja kestävään kehitykseen. Haluan olla mukana varmistamassa, että tämä työ jatkuu myös koronaviruspandemian, ja sitä seuraavan taloudellisen taantuman aikana, sanoo Raatikainen

        Kaupungin tärkeimpiä tehtäviä on huolehtia asukkaidensa hyvinvoinnista, niin fyysisestä, henkisestä kuin sosiaalisestakin. Haluan olla vaikuttamassa siihen, että terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat kaikkien kaupunkilaisten saatavilla, oli kyse sitten opiskelijoista, lapsista, työikäisistä tai ikäihmisistä.  Ketään ei pidä jättää yksin, sanoo Raatikainen.

        Kaupunginvaltuutetun tehtävä on ennen kaikkea auttaa, kuunnella ja palvella kaupungin kaikkia asukkaita. Kaupunki on aina asukkaidensa näköinen. Haluankin kysyä jyväskyläläisiltä: miten voin auttaa? Politiikan avulla voimme olla luomassa sellaista yhteiskuntaa, joka palvelee aidosti myös yksittäistä yksilöä, sanoo Raatikainen.

Raatikaisen yksi tärkeimmistä tavoitteista on se, että tulevaisuuden Suomi rakennetaan yhdessä, keskustelemalla, kuuntelemalla ja oppimalla sekä puoluerajoja ylittävällä yhteistyöllä.

 

Henriksson: Uskottava puolustus on tärkeää

Tänään kansallisena veteraanipäivänä on kulunut 75 vuotta Lapin sodan päättymisestä. RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson painottaa, ettei koskaan saa unohtaa veteraanien panosta vapaan Suomen puolesta. Hän korostaa myös Suomen uskottavan puolustuksen tärkeyttä.

Lue edellinen artikkeli