Turun RKP nimesi neljä kuntavaaliehdokasta

Turun RKP nimesi hallituksen kokouksessa 9. helmikuuta neljä ehdokasta kevään kuntavaaleihin. Nimetyt ehdokkaat ovat Fanny Aaltonen, Magnus Brunnsberg, Mikael Harju ja Riku Tuominen. Kaikki neljä ehdokasta edustavat RKP-nuoria.

Turun RKP:llä on tällä hetkellä 51 nimettyä ehdokasta.

– Puheenjohtajan ominaisuudessa olen kiitollinen, että RKP:n politiikka herättää mielenkiintoa.  Ehdokaslistamme koostuu tällä hetkellä kokeneista ehdokkaista sekä uusista lupauksista. Vaaleihin on vielä vajaat kaksi kuukautta aikaa, joten vielä löytyy aikaa täydentää listaamme ja kannustankin kaikkia kiinnostuneita olemaan yhteydessä, sanoo Turun RKP:n puheenjohtaja Anna-Karin Tötterman.

Norrback: EU:n tarkoitusperän demonisointi on väärin

-Suomelle on tärkeää olla mukana määrätietoisessa eurooppalaisessa elvytyspolitiikan teossa. Tätä tehdään poikkeuksellisen kovaa talouteemme iskeneen pandemian takia. Oma taloutemme on erittäin riippuvainen EU:n sisäisestä markkinasta. EU:n elvytysrahasto antaa jatkossa uusia työpaikkoja etenkin tutkimuksen, koulutuksen ja innovaatiosektorin saralla.

Lue edellinen artikkeli

Torvalds: Rokotekeskustelussa yhteenvedon aika

Keskiviikkona 10. helmikuuta Euroopan parlamentin täysistunnossa parlamentin jäsenillä oli tilaisuus keskustella komission puheenjohtajan Ursula von der Leyenin kanssa EU-komission tavasta hoitaa rokotteiden hankintaa ja keskustelua sen ympärillä.

Lue seuraava artikkeli