Varsinais-Suomen RKP asettaa ehdokkaita ehdolle yhdeksässä kunnassa – nyt myös Liedossa ja Laitilassa

Varsinais-Suomen RKP on toimittanut kuntavaalien ehdokaslistansa. RKP asettaa ehdokkaita ehdolle Turussa, Paraisissa, Kemiönsaarella, Kaarinassa, Salossa, Naantalissa ja Raisiossa. RKP:lle on suuri menestys saada myös ehdokkaita ehdolle Liedossa ja Laitilassa. Ehdokasluku Varsinais-Suomessa on 9. maaliskuuta yhteensä 144.

– Meillä on ilahduttavan monta ehdokasta maakunnassa. Tuntuu myös erittäin hyvältä saada ehdokkaita kahdessa uudessa kunnassa, Liedossa ja Laitilassa. Tällä ehdokaslistalla meillä on kaikki edellytykset menestyä vaaleissa, ja nyt kun kuntavaalit ehdotetaan siirrettäviksi kesäkuuhun, on meillä mahdollisuus täydentää ehdokaslistoja toukokuuhun asti, sanoo piirinjohtaja Regina Koskinen.

Nuorten osuus on ennätyksellisen suuri, yhteensä 32 ehdokasta, Turunmaan RKP- nuorten puheenjohtaja William Gräsbeck sanoo.

–  Lähdemme vaaleihin ennätyksellisen suurella osuudella nuoria, myös useammassa kunnassa missä meillä ei ole ollut nuoria ehdokkaita. On havaittavissa, että nuorten keskuudesta löytyy kiinnostusta liberaalille tosiasioihin perustuvalle politiikalle. Iloitsen siitä, että  nuorten keskuudesta löytyy kiinnostusta olla mukana vaikuttamassa paikallisessa politiikassa, Gräsbeck sanoo.

RKP toimitti vahvan, 34 ehdokkaan listan Loviisassa

RKP:n kunnallisjärjestö Loviisassa toimitti tiistaina vahvan ehdokaslistan tuleviin kuntavaaleihin. Listalla on tässä vaiheessa 34 ehdokasta. Lista on monipuolinen ja edustaa koko Loviisaa.

Lue edellinen artikkeli

RKP lähtee kuntavaaleihin vahvoilla listoilla Pohjois-Uudellamaalla

Tiistaina 9.3 Suomen ruotsalainen kansanpuolue toimitti yhteensä 17 ehdokassuostumusta pohjois-uusmaalaisissa kunnissa. RKP on Hyvinkäällä, Keravalla, Nurmijärvellä ja Vihdissä vaaliliitossa kokoomuksen kanssa sekä Mäntsälässä, Järvenpäässä ja Tuusulassa keskustan kanssa.

Lue seuraava artikkeli