RKP lähtee kuntavaaleihin vahvoilla listoilla Pohjois-Uudellamaalla

Tiistaina 9.3 Suomen ruotsalainen kansanpuolue toimitti yhteensä 17 ehdokassuostumusta pohjois-uusmaalaisissa kunnissa. RKP on Hyvinkäällä, Keravalla, Nurmijärvellä ja Vihdissä vaaliliitossa kokoomuksen kanssa sekä Mäntsälässä, Järvenpäässä ja Tuusulassa keskustan kanssa.

– Olen iloinen siitä, että me olemme aidosti vaihtoehto äänestäjille, jotka haluavat äänestää ruotsinkielisten- ja kaksikielisten oikeuksien puolesta Pohjois-Uudellamaalla, Uudenmaan RKP:n puheenjohtaja Dan Johansson sanoo.

RKP on jo pitkään tehnyt työtä ruotsinkielisten päiväkotien ja koulujen puolesta pohjois-uusmaalaisissa kunnissa, ja sen lisäksi puolustanut ruotsinkielistä toimintaa sekä kulttuuritapahtumia molemmilla kielillä.

– Kieliasioiden lisäksi RKP nostaa esille vastuuntuntoista ja tosiasioihin perustuvaa politiikkaa. Olen hyvin tyytyväinen meidän ehdokasasetteluun ja haluan kiittää kaikkia jotka ovat tehneet työtä tämän eteen, Johansson lopetta.

Liite:
RKP:n kuntavaaliehdokkaat Pohjois-Uudellamaalla

Varsinais-Suomen RKP asettaa ehdokkaita ehdolle yhdeksässä kunnassa – nyt myös Liedossa ja Laitilassa

Varsinais-Suomen RKP on toimittanut kuntavaalien ehdokaslistansa. RKP asettaa ehdokkaita ehdolle Turussa, Paraisissa, Kemiönsaarella, Kaarinassa, Salossa, Naantalissa ja Raisiossa. RKP:lle on suuri menestys saada myös ehdokkaita ehdolle Liedossa ja Laitilassa. Ehdokasluku Varsinais-Suomessa on 9. maaliskuuta yhteensä 144.

Lue edellinen artikkeli

Strand: Tehokkaat verkostot luovat uusia työpaikkoja

Monipuolinen elinkeinorakenne, uudenaikaiset työpaikat sekä arvoa tuottavat investoinnit muodostavat perustukset vahvalle kuntataloudelle ja korkealaatuiselle palvelutuotannolle myös jatkossa. Tätä RKP:n kansanedustaja ja Vaasan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Joakim Strand korostaa.

Lue seuraava artikkeli