Wickström iloitsee opintotuen tulorajan nostamisesta

RKP:n varapuheenjohtaja iloitsee siitä, että opintotuen tuloraja nousee. Hallitus on budjettiriihen yhteydessä linjannut, että opintotuen tuloraja nousee vuoden 2022 aikana.

-Tämä on iso asia monelle nuorelle opiskelijalle. Tämä tulee helpottamaan oman arjen ja talouden suunnittelua. Samalla tästä tulee olemaan apua yrittäjille. Tämä on myös hyvä työllisyyden parantamisen kannalta, Wickström sanoo. 

Wickström painottaa, että RKP on edistänyt opintotuen tulorajan korottamista koko hallituskauden ajan.

-Tuntuu hienolta, että tämä toteutuu nyt. Eniten iloitsen niiden nuorten puolesta, jota tämä tulee helpottamaan, sanoo Wickström. 

 

Rehn-Kivi: Vihdoinkin voimme luopua kahden metrin turvaetäisyydestä


Eduskunnassa on tänään käyty lähetekeskustelu tartuntatautilain muutoksesta. Hallituksen esitys sisältää ehdotuksen kahden metrin turvaetäisyyden luopumisesta sekä soveltamisen kriteerinä käytetyn ilmaantuvuusluvun poistamisesta. Kansanedustaja Veronica Rehn-Kivi (RKP) pitää esitystä tervetulleena.

Lue edellinen artikkeli

Adlercreutz budjettiriihestä: Vauhtia energiamurrokseen


Tänään päättyneessä budjettiriihessään hallitus päätti laajoista toimista energiamurroksen vauhdittamiseksi. Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Anders Adlercreutz on päätöksiin tyytyväinen.

Lue seuraava artikkeli