Wilhelmina Hindström kansanedustaja Ollikaisen uusi avustaja

Wilhelmina Hindström Tammisaaresta aloittaa RKP-kansanedustaja Mikko Ollikaisen avustajana. Hindström aloittaa työssään 1. syyskuuta.

Työ kansanedustajan avustajana on hyvin vaihtelevaa jossa vaaditaan monia erilaisia taitoja. Hyvän organisaatiotaidon lisäksi on tärkeää osata syventyä ajankohtaisiin ​​kysymyksiin. Niitä meillä tulee olemaan lähivuosina runsaasti erityisesti niissä asioissa joissa minä eniten työskentelen, kuten koulutus- ja ympäristöasioissa.

– Olen hyvin iloinen siitä, että Wilhelmina aloittaa minun avustajana. Hänellä on vuosien varrella suuren sitoutumisen kautta kertynyt laaja kokemus, josta minä ja puolue tulemme hyötymään tulevaisuudessa paljon, Ollikainen sanoo.

Hindström työskentelee tällä hetkellä Ulkoministeriössä. Hänellä on laaja kokemus myös tehtävistä julkisella ja yksityisellä sektorilla, sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Hän on suorittanut humanistisen kandidaattitutkinnon ja on loppusuoralla maisteriopinnoissaan 

Hindström on innoissaan uudesta tehtävästään.

– Odotan innolla, että saan syventyä poliittiseen työhön ja auttaa Ollikaista hänen tehtävässään, sanoo Hindström

Torvalds: Tervetullut kompromissi, jossa kolme ongelmaa

Euroopan parlamentin jäsen Nils Torvalds (RKP/Renew) on tyytyväinen Eurooppa-neuvoston päätökseen elvytysrahastosta. – Olisin kuitenkin toivonut vahvempaa kannanottoa oikeusvaltioperiaatteesta ja ilmastoprioriteeteista

Lue edellinen artikkeli

Henriksson: Tavoitteena tulee olla kaksoisraide koko matkalle Helsinki-Oulu

RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson avasi tänään Pietarsaaren-Pedersören aseman avajaistilaisuuden. Aikaisemmin Pännäisten asemana tunnettu asema vaihtoi nimeä kesäkuun puolivälissä. Tilaisuuteen osallistuivat muun muassa liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka, rautatieliikennejohtaja Markku Nummelin Väylävirastosta, VR:n toimitusjohtaja Rolf Jansson sekä edustajia seudun kunnista ja elinkeinoelämästä.

Lue seuraava artikkeli