Adlercreutz tyytyväinen lisäresursseihin nuorten yrittäjyyskasvatukseen

Valtiovarainvaliokunta hyväksyi tänään mietintönsä valtion ensi vuoden talousarviosta. Samalla valiokunta on päättänyt hallituksen noin 50 miljoonan euron ylimääräisen budjettipotin jakamisesta, jota käytetään tärkeisiin tarkoituksiin.

– Olen erityisen tyytyväinen nuorten yrittäjäkasvatukseen suunnattuihin panostuksiin. Yrittäjyyskasvatus antaa nuorille tärkeitä ja tarpeellisia taitoja työelämää varten, ja on hienoa, että meillä on organisaatioita, jotka työskentelevät sen edistämiseksi, sanoo eurooppa- ja omistajaohjausministeri Anders Adlercreutz.

Yrittäjyyskasvatusta tuetaan Nuorten yrittäjyys ja talous NYT sekä 4H- järjestöjen kautta.

– Mahdollisimman monen nuoren pitäisi saada oppia lisää yrittäjyydestä ja siitä, mitä yrittäjänä oleminen tarkoittaa. Nämä organisaatiot tarjoavat nuorille mahdollisuuden onnistua ja epäonnistua turvallisessa ympäristössä ilman taloudellista riskiä. Nämä ovat konkreettisia investointeja lapsiin ja nuoriin, Adlercreutz sanoo.

Adlercreutz: Tarvittavia panostuksia tiehankkeisiin Uudellamaalla

Vuoden 2024 talousarvioesityksen käsittelyn yhteydessä valtiovarainvaliokunta on tänään päättänyt niin sanotuista joululahjarahoista, eli n. 50 miljoonan euron lisäpanostuksista eri hankkeisiin. Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Anders Adlercreutz iloitsee siitä, että moni tiehanke Uudellamaalla saa tukea.

Lue edellinen artikkeli

Norrback: Joululahjarahat tervetulleita

Lisävaroja kalastusteollisuudelle, kalastuksenhoitoon, 4H:lle ja Pro Agrialle. Eduskunnan valtiovarainvaliokunta on tänään hyväksynyt mietintönsä valtion ensi vuoden talousarviosta. Samalla valiokunta on päättänyt niin kutsuttujen joululahjarahojen jaosta, joka on noin 50 miljoonan euron kokoinen määräraha potti. Kansanedustaja Anders Norrback (RKP) on aktiivisesti tehnyt työtä monien rahoitusta saaneiden hankkeiden eteen, ja on tyytyväinen lopputulokseen.

Lue seuraava artikkeli