Alina Ivars on Joakim Strandin uusi eduskunta-avustaja.

Alina Ivars on toisen vuoden oikeustieteen opiskelija Helsingin yliopiston Vaasan yksikössä. Ennen eduskunta-avustajan tehtäväänsä hän työskenteli asianajotoimistossa ja pankissa.

–  Pankissa ja asianajotoimistossa työskennelleenä oikeustieteen opiskelijana Alinalla on erinomaiset edellytykset tukea allekirjoittanutta talousvaliokunnassa ja muussakin lainsäädäntötyössä. Pohjalaisena ja vaasalaisena hänellä on myös vahva draivi osallistua vaalipiirimme edunvalvontatyöhön, mitä pidän kaikkein tärkeimpänä, Strand toteaa.

–  Olen erittäin iloinen saadessani mahdollisuuden työskennellä Jocken kanssa. Odotan innolla uusia haasteita, joita työ eduskunta-avustajana tuo tullessaan, Ivars sanoo.

Biaudet olisi toivonut selkeyttä ja vahvempaa tukea yritysvastuudirektiiville

RKP on pitkään työskennellyt EU-tasolla kunnianhimoisen yritysvastuulain puolesta. Tänään suuri valiokunta hyväksyi Suomen kannan.

Lue edellinen artikkeli

Charlotta Sederholm on europarlamentaarikko Nils Torvaldsin uusi harjoittelija

Charlotta Sederholm, 24, aloitti harjoittelujaksonsa europarlamentaarikko Nils Torvaldsin toimistossa helmikuun alussa, ja työskentelee EU-parlamentissa kesäkuun loppuun saakka. Harjoittelu on osa Svenska Bildningsförbundetin järjestämää Liberal Praktik -harjoitteluohjelmaa. Sederholm on valtio-opin maisteriopiskelija Helsingin yliopistossa ja on aikaisemmin tehnyt harjoittelun Suomen pysyvässä edustustossa YK:lle Genevessä.

Lue seuraava artikkeli