Charlotta Sederholm on europarlamentaarikko Nils Torvaldsin uusi harjoittelija

Charlotta Sederholm, 24, aloitti harjoittelujaksonsa europarlamentaarikko Nils Torvaldsin toimistossa helmikuun alussa, ja työskentelee EU-parlamentissa kesäkuun loppuun saakka. Harjoittelu on osa Svenska Bildningsförbundetin järjestämää Liberal Praktik -harjoitteluohjelmaa. Sederholm on valtio-opin maisteriopiskelija Helsingin yliopistossa ja on aikaisemmin tehnyt harjoittelun Suomen pysyvässä edustustossa YK:lle Genevessä.

– Odotan innolla pääseväni syventymään EU-prosesseihin ja näkemään miltä käytännön työ EU-parlamentissa näyttää. Lisäksi on jännittävää päästä seuraamaan kesäkuussa järjestettäviä EU-vaaleja täältä käsin. Toivon myös pääseväni käymään mielenkiintoisia keskusteluita EU:n tämänhetkiseen poliittiseen tilanteeseen liittyen, sanoo Sederholm.

Sederholmin tulee työharjoittelunsa aikana hoitamaan viestinnällisiä ja hallinnollisia tehtäviä ja seuraamaan ympäristö- ja teollisuusvaliokuntien poliittista työtä (ENVI ja ITRE). 

Alina Ivars on Joakim Strandin uusi eduskunta-avustaja.

Alina Ivars on toisen vuoden oikeustieteen opiskelija Helsingin yliopiston Vaasan yksikössä. Ennen eduskunta-avustajan tehtäväänsä hän työskenteli asianajotoimistossa ja pankissa.

Lue edellinen artikkeli

Wickström: Rantaradan kehityspotentiaali korostuu uusimmassa rataa koskevassa raportissa

RKP:n kansanedustaja Henrik Wickström näkee useita myönteisiä puolia väyläviraston eilen julkaisemassa uusimmassa rantarataa koskevassa raportissa.

Lue seuraava artikkeli