Anders Adlercreutz haluaa johtaa RKP:tä

Kansanedustaja Anders Adlercreutz ilmoittaa olevansa käytettävissä RKP:n puheenjohtajaksi.

– Asetun ehdolle, koska koen, että puolue tarvitsee johtajan jolla on visio, luovuutta ja laaja ammatillinen osaaminen, Adlercreutz sanoo.

– Se, että emme ole onnistuneet katkaisemaan Suomen negatiivista kehitystä ei johdu edellytysten puuttumisesta, vaan luottamuspulasta, optimismivajeesta. Suomi tarvitsee visiota, tahtoa ja uskoa tulevaisuuteen.

– Puheenjohtajaehdokkaaksi asettuminen puolueessamme ei saa johtua henkilökohtaisista ambitioista, vaan aidosta halusta viedä puoluetta ja Suomea eteenpäin. Tämä on myös minun motivaationi. Haluan, että RKP:n edustamat arvot saavat jalansijaa mahdollisimman monen suomalaisen elämässä, ja että RKP seuraavien vaalien jälkeen on hallituspuolue. Uskon, että kehittyessään organisaationa RKP voi toimia paremmin yhdessä ja pystyy kasvamaan entistä vahvemmaksi puolueeksi ja positiiviseksi muutosvoimaksi Suomessa.

RKP:n arvot eivät rajoitu vain 5%:iin maan väestöstä, vaan niitä kannattaa moni. Se on hyvä, sanoo Adlercreutz.

– Se tarkoittaa nimittäin sitä, että RKP:llä on mahdollisuuksia kasvaa. Kysymys kuuluu ainoastaan, miten se tehdään, miten saamme viestimme niille, jotka tunnistavat itsensä arvoissamme – ehkäpä tietämättään. Se on houkutteleva haaste.

Adlercreutz on toinen puheenjohtajakisaan ilmoittautunut RKP:läinen.

– RKP ansaitsee avoimen ja syväluotaavan keskustelun siitä, mihin suuntaan puoluetta viedään. Odotan innolla avoimia ja vilkkaita keskusteluita kanssaehdokkaitteni kanssa. Uskon, että voimme yhdessä viedä RKP:tä kohti uusia korkeuksia.

Nyckeln till Finlands framgång är utbildning

Resolution från Svenska folkpartiet i Helsingfors Kretsmöte 2.4.2016

Lue edellinen artikkeli

Pelkkä ymmärrys maanviljelijöitä kohtaan ei riitä

Hallituksen on tämänpäiväisessä kehysriihessä ryhdyttävä välittömiin toimenpiteisiin helpottaakseen kotimaisen maanviljelyn katastrofaalista tilaa. Tätä vaativat RKP:n kansanedustajat Mats Nylund ja Thomas Blomqvist.

Lue seuraava artikkeli