Anna-Karin Tötterman hakee jatkokautta Turun RKP:n johdossa

Anna-Karin Tötterman hakee jatkokautta Turun RKP:n puheenjohtajana järjestön syyskokouksessa 12. marraskuuta.

Turun RKP:lle on tärkeää menestyä keväällä järjestettävissä kuntavaaleissa, jotta puolue on jatkossakin mukana vaikuttamassa Turun politiikkaan.

– Puheenjohtajuus on ollut hyvin antoisaa ja ensi vuoden kuntavaalit tulevat olemaan mielenkiintoiset pormestarivaaleja ajatellen. Tavoittaaksemme turkulaiset ja saavuttaaksemme hyvän vaalituloksen tulee viestimme olla selkeä, sanoo Anna-Karin Tötterman.

Tötterman valittiin Turun RKP:n puheenjohtajaksi marraskuussa 2019. Tötterman toimii RKP Varsinais-Suomen varapuheenjohtajana ja puoluevaltuuston jäsenenä.

Blomqvist: Vahva pohjoismainen perusta hallituksen ulkopolitiikassa

Valtioneuvosto on tänään antanut eduskunnalle ulko- ja turvallisuuspoliittisen selonteon. Selonteko määrittelee lähtökohdat Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikalle, siinä arvioidaan toimintaympäristöä ja esitetään tavoitteet ja painopisteet.

Lue edellinen artikkeli

Ollikainen: Agenda 2030 tarvitsee pohjoismaisen otteen

Pohjoismainen ajattelutapa on tärkeä luodessamme hiilineutraalia yhteiskuntaa. Mikko Ollikainen (RKP) viittasi Pohjoismaiden ministerineuvoston Suomen puheenjohtajakauden tuoreeseen ohjelmaan eduskunnan Agenda 2030-toimintaohjelman väittelyssä keskiviikkona.

Lue seuraava artikkeli