Anni Dahlén Uudenmaan hyvinvointialueiden RKP:n koordinaattoriksi

Anni Dahlén on aloittanut RKP:n koordinaattorina Uudenmaan hyvinvointialueilla. Dahlén tulee koordinoimaan RKP:n toimintaa maakunnan neljällä hyvinvointialueella: Länsi-Uudenmaan, Keski-Uudenmaan, Vantaan ja Keravan ja Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella. Dahlén on aikaisemmin työskennellyt ministeri Thomas Blomqvistin eduskunta-avustajana.

– Odotan innolla, että saan ryhtyä koordinoimaan RKP:n toimintaa Uudenmaan uusilla hyvinvointialueilla. Ympäri Uuttamaata työskennellään nyt uusien rakenteiden luomiseksi, , jotta voimme tulevaisuudessa taata jokaiselle oikeuden hyvään hoitoon ja hoivaan sekä ruotsiksi että suomeksi. Tämä työ on erittäin tärkeää ja tulevaisuutemme kannalta ratkaisevaa, Dahlén sanoo.

Dahlén aloitti työssää 14.3

Ollikainen: Luottamus ja turvallisuudentunne erityisen tärkeitä nyt

Eduskunta käsitteli tänään valtioneuvoston sisäisen turvallisuuden selontekoa ja Ruotsalaisen eduskuntaryhmän puheenvuorossa kansanedustaja Mikko Ollikainen painotti turvallisuusviranomaisten ja ennaltaehkäisevän työn merkitystä.

Lue edellinen artikkeli

Henriksson hallituksen lisätuesta maataloudelle

Hallitus valmistelee kiireellisellä aikataululla toimenpiteitä, joiden avulla voidaan helpottaa Venäjän Ukrainan hyökkäyksen vuoksi syntynyttä maatalouden kannattavuuskriisiä ja vahvistaa huoltovarmuutta. Kotimaisen elintarviketuotannon tueksi valmistellaan noin 300 miljoonan euron tukipakettia.

Lue seuraava artikkeli