Bergqvist haluaa jatkaa RKP:n varapuheenjohtajana

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Sandra Bergqvist, asettuu ehdolle uudelleenvalintaa varten toukokuun puoluekokouksessa. Bergqvist on toiminut RKP:n varapuheenjohtajana vuodesta 2017.

– Tarvitsemme merkittäviä toimenpiteitä päästäksemme koronapandemian aiheuttamasta kriisistä. Tarvitsemme suotuisan työllisyyspolitiikan, jossa työnteko aina on kannattavaa, ja jossa monimuotoista apua ja tukea on tarjolla niille, jotka sitä tarvitsevat, Bergqvist sanoo. 

Bergqvistin mielestä on huolestuttavaa, että flirttailu oikeistopopulismin kanssa on yleistymässä, ja että moni asettaa oman etunsa yhteiskunnan parhaan edelle. Koronavuoden aikana puolueiden arvot ovat joutunut koetukselle, ja moni puolue on todellakin horjunut.

– Olen ylpeä ja onnellinen siitä, että RKP edelleen edustaa vakautta, pragmaattisuutta ja kokonaisvaltaista näkemystä, jossa perusoikeudet, ihmisten yhtäläinen arvo ja liberaalit arvot toimivat ohjenuorana. Tätä Suomi tarvitsee juuri nyt, ja tämän eteen haluan tehdä työtä, Bergqvist sanoo. 

Bergqvist valittiin kansanedustajaksi Varsinais-Suomesta huhtikuussa 2019. RKP:n puoluekokous pidetään tänä vuonna etänä 29.-30. toukokuuta.

Adlercreutz: Tarvitsemme selkeän exit-suunnitelman matkustamiselle

On hyvin todennäköistä, että globaali talous elpyy nopeasti koronakriisin jälkeen. Vuoden 2021 tähänastisten talouslukujen mukaan sekä Yhdysvallat että Kiina ovat matkalla kohti yli kuuden prosentin vuotuista talouskasvua.

Lue edellinen artikkeli

Sipoon RKP lähtee kuntavaaleihin 48. ehdokkaalla

Sipoon RKP on nimennyt viisi uutta ehdokasta 13. kesäkuuta pidettäviin kuntavaaleihin. Puolue lähtee vaaleihin vahvalla ehdokaslistalla, jossa on yhteensä 48 sipoolaista kuntavaaliehdokasta.

Lue seuraava artikkeli