Sipoon RKP lähtee kuntavaaleihin 48. ehdokkaalla

Sipoon RKP on nimennyt viisi uutta ehdokasta 13. kesäkuuta pidettäviin kuntavaaleihin. Puolue lähtee vaaleihin vahvalla ehdokaslistalla, jossa on yhteensä 48 sipoolaista kuntavaaliehdokasta.

Sipoon RKP:n paikallisosasto on aiempien nimettyjen ehdokkaiden lisäksi nimennyt vielä seuraavat viisi ehdokasta kuntavaaleihin: Holmberg Gunilla, Moen Arild, Oljemark Karl-Erik, Roos Ella ja Weckström Bodil.

– Olemme tehneet paljon työtä ehdokasasettelun eteen ja olemme tyytyväisiä siihen, että Sipoon RKP:llä on 48 loistavaa ehdokasta eri puolilta Sipoota ja lähes kaikista kylistä. Kunnallisessa päätöksenteossa RKP haluaa olla lähellä sipoolaisia ja siihen meillä on kaikki edellytykset myös jatkossakin, sanoo Kicka Lindroos, Sipoon RKP:n puheenjohtaja.

Sipoon RKP:n ehdokkaat edustavat myös laajan joukon eri ammattiryhmiä. Ehdokkaista 21 ovat naisia ja 27 miehiä. 

 

Sipoon RKP:n kaikki nimetyt kuntavaaliehdokkaat ovat:
Albrecht Kenneth (sitoutumaton), Andersson Martin, Andersson-Lindqvist Marianne, Berg Mari, Borgström Richard, Ekholm Kenneth, Engblom Charlotta, Forss Maria, Grönroos Mikael (sitoutumaton), Gustafsson Henrik, Günsberg-Sandström Laura, Hallberg Emelie, Holmberg Gunilla, Hällfors Christoffer, Högel Caroline, Juselius Carola, Järvinen Maximilian, Kankfelt Tim, Liljeström Tobias, Lindgren Hans-Peter S, Lindgren Peter, Lindqvist Christer, Lindqvist Clara, Lindqvist Kaj, Lindroos Kicka, Lindroos Ossi, Lindström Jonas, Lundström Wille, Moen Arild, Nikander Mauritz, Nokelainen Ann-Christin, Oljemark Karl-Erik, Packalén Rune (sitoutumaton), Poutanen Isak, Roos Ella, Röman Micaela (sitoutumaton), Sandström Stefan, Sarén Annika, Skog Mimi, Sundbäck Tom (sitoutumaton), Sundström Thomas, Suomi Daniela, Syrjäläinen Kari-Matti, Sällström Simon, Weckström Bodil, Wikström Mia, Wikström Vivan ja Åkerfelt Tanja.

 

– RKP:llä on ehdokas jokaiselle sipoolaiselle. Yhdessä jatkamme arjen ja lähiyhteiskunnan rakentamista, jossa asukkaat voivat hyvin ja viihtyvät, sanoo Clara Lindqvist, Sipoon RKP:n vaalikoordinaattori.

 

Linkit: 

Bergqvist haluaa jatkaa RKP:n varapuheenjohtajana

Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Sandra Bergqvist, asettuu ehdolle uudelleenvalintaa varten toukokuun puoluekokouksessa. Bergqvist on toiminut RKP:n varapuheenjohtajana vuodesta 2017.

Lue edellinen artikkeli

Varsinais-Suomen RKP asettaa ehdolle 154 ehdokasta

Varsinais-Suomen RKP on toimittanut kuntavaalien lopulliset ehdokaslistansa. Ehdokasluku Varsinais-Suomessa on yhteensä 154, mikä on enemmän kuin vuoden 2017 kuntavaaleissa. RKP:llä on ehdokkaita Turussa, Paraisilla, Kemiönsaarella, Kaarinassa, Salossa, Naantalissa, Raisiossa, Liedossa ja Laitilassa. RKP:lle on suuri menestys saada ehdokkaita ehdolle Liedossa ja Laitilassa, missä puolueella ei ole ennen ollut ehdokkaita. Turun ennätyssuuri ehdokasmäärä, 71 ehdokasta, on historiallista ja osoittaa uskottavuutta RKP:n politiikkaa kohtaan.

Lue seuraava artikkeli