Bergqvist kolmannesta lisätalousarviosta: Askel lähempänä Kirjalansalmen ja Hessundinsalmen siltojen uusimista

Eduskunnassa käytiin tänään lähetekeskustelu vuoden 2021 kolmannesta lisätalousarvioesityksestä. Kansanedustaja Sandra Bergqvist (RKP) on tyytyväinen hallituksen investointeihin lisätalousarvioesityksessä ja on erityisen iloinen rahoista Kirjalansalmen ja Hessundinsalmen siltojen uusimiselle Paraisilla.

– Nämä sillat ovat ainoa tiemme mantereelle, ja siltojen uusiminen on välttämätöntä, jotta voidaan varmistaa esimerkiksi valtakunnalliset rakennusmateriaalien kuljetukset Paraisilla sijaitsevilta tuotantolaitoksilta. Tuntuu hienolta, että asian eduskuntakäsittely on aloitettu, Bergqvist sanoo. 

Vuoden 2021 kolmannessa lisätalousarvioesityksessä investoidaan lapsiin ja nuoriin, tuetaan yrittäjiä ja aikaistetaan investointeja. Paraisten sillat kuuluvat niihin liikennehankkeisiin, joiden rahoitusta aikaistetaan.

– Sillat ovat erittäin huonossa kunnossa, ja RKP on tehnyt kovasti työtä siltojen rahoitusten nopeuttamiseksi. Olen iloinen, että tämä on kuultu myös asianomaisissa ministeriössä, Bergqvist sanoo. 

Bergqvist: On tärkeää kehittää merivartioston läsnäoloa saaristossa!

Tiistaina Åbo Underrättelser julkaisi artikkelin Hiittisten merivartiostoaseman olevan sulkemisuhan alla. Uutinen huolestuttaa kansanedustajaa Sandra Bergqvistiä, joka korostaa viranomaisten läsnäolon tärkeyttä saaristossa.

Lue edellinen artikkeli

Borgarsdóttir Sandelin: Kätilöiden työytilannetta on parannettava

Helsingin kaupunginvaltuutettu SIlja Borgarsdóttir Sandelin jätti valtuustoaloitteen kätilöiden työympäristön parantamiseksi Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitipirissä(HUS). Aloite keräsi tarpeeksi allekirjoituksia ja menee nyt käsittelyyn.

Lue seuraava artikkeli