Biaudet iloitsee RKP:n vahvasta tuloksesta Helsingissä

– Henkilökohtaisella 3131 äänimäärällä ja RKP:n 6,5 % osuudella Helsingissä annetuista äänistä, voimme todellakin kutsua itseämme voittajiksi. Tämä on vahva tulos RKP:lle Helsingissä, ja paras tulos vuoden 1996 jälkeen, Biaudet sanoo.

– Iloitsemme RKP:n saamasta vahvasta tuesta, varsinkin koska vaalikampanja ei ole mahdollistanut äänestäjien tapaamista kuten tavallista. Täysi ehdokaslista ja innokkaat ehdokkaat osoittavat, että olemme houkutteleva poliittinen vaihtoehto yli kielirajojen Helsingissä. Seisomme horjumatta arvojemme takana, mikä heijastuu äänestäjien tuessa, Biaudet sanoo. 

– Iloitsen siitä, että valtuustoryhmämme varajäsenineen edustaa laajaa kokemusta, eri alueita Helsingissä, eri ikäluokkia ja tasaista sukupuolijakaumaa, Biaudet sanoo.

RKP eteni 2745 äänellä (0,7 %) ja sai viisi paikkaa valtuustossa, 200 ääntä jäi uupumaan kuudennesta valtuutetusta.

Bergqvist: Bayerin jätti-investointi Turkuun hyödyttää koko aluetta

Tiistaina lääkeyhtiö Bayer kertoi, että he suunnittelevat rakentavansa uuden lääketehtaan 250 miljoonalla eurolla Turkuun. Varsinaissuomalainen kansanedustaja Sandra Bergqvist (RKP) on erittäin iloinen sijoituspäätöksestä.

Lue edellinen artikkeli

Rehn-Kivi: Mietintö sote-uudistuksesta vihdoin valmis!

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunta on saanut valmiiksi mietintönsä sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksesta. Kansanedustaja ja valiokunnan jäsen Veronica Rehn-Kivi (RKP) on tyytyväinen siihen, että työ merkittävän uudistuksen toteuttamiseksi vihdoin on saatu päätökseen.

Lue seuraava artikkeli