Carolina Nordling nimitetty ministeri Blomqvistin erityisavustajaksi

Carolina Nordling on kutsuttu pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvistin erityisavustajaksi.

Carolina Nordling on työskennellyt ulkoministeriössä vuodesta 2017. Edustustokokemusta hänellä on Addis Abebasta ja Santiago de Chilestä; hän on myös työskennellyt Amerikan ja Aasian osastolla. Aikaisemmin hän on muun muassa toiminut Ruotsissa Mariestadin kunnan suomen kielen hallintoalueen projektipäällikkönä ja koordinaattorina sekä Thomas Blomqvistin eduskunta-avustajana.

Nordling on kotoisin Lapinjärveltä, ja hänellä on kandidaatin tutkinto sosiaalisissa ja poliittisissa tieteissä Cambridgen yliopistosta sekä maisterintutkinto kansainvälisissä suhteissa London School of Economics and Political Science:sta. 

Nordling aloittaa työssään 1. maaliskuuta edellisen erityisavustajan, Silja Borgarsdóttir Sandelinin, siirryttyä oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin talouspoliittiseksi erityisavustajaksi. 

Ollikainen: Tarvitaan pitkäaikaisia panostuksia kouluun ja varhaiskasvatukseen

Suomen menestys rakentuu hyvälle ja tasa-arvoiselle koulutukselle. Leikkausten sijaan tarvitaan tietoisia ja pitkäaikaisia ​​investointeja kouluun ja varhaiskasvatukseen.

Lue edellinen artikkeli

Rehn-Kivi: Palveluiden helppoa saavutettavuutta luo turvallisuutta

Sosiaali- ja terveydenhuolto kunnissa on suurten muutosten edessä. RKP:n mielestä potilaan on oltava keskiössä myös jatkossa ja palvelujen on oltava kuntalaisten lähellä . Eri toimijoiden ja ammattikuntien välistä toimivaa yhteistyötä on jatkettava ja kehitettävä.

Lue seuraava artikkeli