Celinda Nordqvistista Europarlamentaarikko Nils Torvaldsin uusi ahvenanmaalainen erityisavustaja

Ahvenanmaalaiset yhteistyöpuolueet ovat päässeet yhteisymmärrykseen siitä, että Celinda Nordqvist esitetään Nils Torvaldsin uudeksi Ahvenanmaan erityisavustajaksi. Nordqvistin kotipaikka on Jomala, hänellä on tutkinto Eurooppa-opinnoista Maastrichtista ja työkokemusta Suomen pysyvästä edustustosta EU:ssa sekä konsulttiyritys Bureau Brussels BVBA:sta.

– Belgian koronatilanne tekee aloittamisesta tällä kertaa hieman ”erikoisen”, mutta pyrimme varmistamaan, että liittyminen tiimiin voisi tapahtua mahdollisimman pian”, kommentoi Europarlamentaarikko Nils Torvalds.

– Meillä oli tänä vuonna useita hyviä hakijoita, mutta Celinda onnistui vakuuttamaan meidät siitä, että hänellä on kaikki edellytykset tehtävän suorittamiseen. Hänellä on jakamaton tukemme Ahvenanmaan etujen turvaamiseksi Euroopan parlamentissa”, kommentoi rekrytointikomitean puheenjohtaja Wille Valve.

Strand: Elvytyspaketti tuo Suomelle uusia mahdollisuuksia

Suomelle ja koko Euroopalle on elintärkeää saada talous takaisin jaloilleen. Tätä painotti kansanedustaja Joakim Strand (RKP) Ruotsalaisen eduskuntaryhmän ryhmäpuheenvuorossa välikysymyskeskustelussa Suomen osallistumisesta EU:n elpymispakettiin tiistaina.

Lue edellinen artikkeli

Salon RKP nimesi ehdokkaita – kuntavaalien ehdokaslista valmis

Salon RKP nimesi vuosikokouksessaan 16. helmikuuta kolme ehdokasta kevään kuntavaaleihin. Kuntavaalien ehdokaslista on näin ollen valmis.

Lue seuraava artikkeli