Salon RKP nimesi ehdokkaita – kuntavaalien ehdokaslista valmis

Salon RKP nimesi vuosikokouksessaan 16. helmikuuta kolme ehdokasta kevään kuntavaaleihin. Kuntavaalien ehdokaslista on näin ollen valmis.

Nimetyt ehdokkaat ovat Hanna Käldström, Kenneth Jönsson ja Lasse Bergroth.

– Olen tyytyväinen tasapainoiseen ehdokaslistaamme. Ajankohtainen kysymys on Salon ruotsinkielinen alakoulu ja mahdollisuus kasvavaan oppilasmäärään. Hyvinvoiva ruotsinkielinen opetus ja riittävien resurssien turvaaminen ovat tärkeitä aiheita meille kolmelle, sanoo Salon RKP:n puheenjohtaja Kenneth Jönsson.

Salon RKP on vaaliliitossa Keskustan ja Kristillisdemokraattien kanssa.

Celinda Nordqvistista Europarlamentaarikko Nils Torvaldsin uusi ahvenanmaalainen erityisavustaja

Ahvenanmaalaiset yhteistyöpuolueet ovat päässeet yhteisymmärrykseen siitä, että Celinda Nordqvist esitetään Nils Torvaldsin uudeksi Ahvenanmaan erityisavustajaksi. Nordqvistin kotipaikka on Jomala, hänellä on tutkinto Eurooppa-opinnoista Maastrichtista ja työkokemusta Suomen pysyvästä edustustosta EU:ssa sekä konsulttiyritys Bureau Brussels BVBA:sta.

Lue edellinen artikkeli

RKP ja Kokoomus vaaliliittoon Oulussa – nimetty 87 ehdokasta

Kokoomuksen Oulun Kunnallisjärjestö (Oulun Kokoomus) nimesi torstaina 18.2. pidetyssä kokouksessaan uusia kuntavaaliehdokkaita. Kunnallisjärjestö vahvisti myös vaaliliiton RKP:n kanssa. Kokoomus ja RKP asettavat yhdessä täyden 100 ehdokkaan listan.

Lue seuraava artikkeli